Skapa din egen ekologiska hud- och hårvård

Är man extra känslig i huden, bör man använda ekologiskt

Jag heter Carina och har tillverkat min egen hud- & hårvård sedan drygt 15 år tillbaka.
Detta pga att jag är extra känslig i huden och för att jag har Psoriasis. Detta gör att jag är i behov av mjukgörande produkter som mjukar upp när min Psoriasis är som värst (oftast vid vinterhalvåret). Jag köpte en mjukgörande creme av en homeopat utanför Borås och på den vägen är det.

#ekologisk hudvård
Cremen som jag tillverkar innehåller bl a vegetabliska oljor som Aprikoskärneolja, Avocadolja, Jojobaolja, Olivolja, destillerat vatten (renat vatten), sheasmör eko, Avocadosmör, kakosmör, E-vitamin, A-vitamin och olika eteriska oljor som bl a  Hallon, Ananas, Lima, Tea tree eller Apelsin. Cremen är bra för halvtorr, mogen, åldrande och känslig hud men också för känslig hud, som jag själv har. Cremen gör huden mjuk och smidig. Cremen är rik på Omega 3, 6 och 9 fettsyror. Sheasmör som har en mjukgörande och skyddande effekt mot irritationer och huden blir mjuk och smidig. Huden blir mjuk och len. Dessutom lindrar den bra vid solbränna och den ger dig en fin, brun lyster om du vistas i solen.

Jag kommer att vara kursledare och hålla kurser i detta hur man ”gör sin egen hud- och hårvård” på Medborgarskolan i Borås, nu till hösten.

Är du intresserad av att lära dig tillverka din egen hud- & hårvård? Då är du varmt välkommen att boka kursen redan idag! Och det gör du via länken till Medborgarskolan här ovanför.

En tanke om “Skapa din egen ekologiska hud- och hårvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.