fbpx

Tävlingsdags!

#spirituellt

Nu är det dags för en ny tävling!

Nu har du möjlighet att vinna en vägledning + ett smycke i bergkristall, format som en hajtand och laddat med reiki energi. Är du nyfiken på vad som ligger på din väg framåt? Vill du veta mer om dig själv, din kreativitet, dina talanger? Har du funderingar på vad du ska göra framöver?

För att medverka i tävlingen måste du gilla och dela den här sidan vidare, så att så många som möjligt får en möjlighet att medverka i tävlingen, inför jul 2015. Kanske kan det bli en fin julklapp till någon som gillar det spirituella? Eller varför inte ge den till dig själv?

Du kan klicka på FB knappen och Google+ knappen längre ner för att dela det vidare till alla du känner!

Tarotkort med olika budskap och spirituella illustrationer på. Vårat spirituella medium använder Tarotkorten som ett komplement till sin egna intuition när hon vägleder dig i frågor som berör ämnen så som ekonomi, kärlek, relationer, boende m m. Korten kan även ta upp frågor som är viktiga för dig där du just nu befinner dig i livet. Det kan handla om vägskäl (vilken väg du ska gå), viktiga beslut som du ska fatta, vardagliga frågor eller om du t ex skall börja studera eller om den stora kärleken är på väg in i ditt liv. Du får också ett smycke, som du kan bära om halsen för att få extra energi under hela år 2016. Smycket är laddat med reiki energi, som är den Universella energin.

Vinnare dras den 15 december 2015.

Lycka till!

2 tankar om “Tävlingsdags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.