fbpx

Traumaringar

Vi har alla traumaringar (sk traumatiska händelser i vårt liv) som vi lagt inom oss, i det undermedvetna – det dolda.

Spirituellt.nu håller kurser i Andlig utveckling för att du ska få kontakt med din intuition
och för att du ska kunna öppna upp och göra en personlig utveckling av din själ, så behöver du också rensa bort vissa blockeringar kan man säga, sk traumaringar i detta fallet då. Och detta gör man enkelt med sk Pekare.

Pekare
Pekare

I Andlig Grundkurs steg 2, får kursdeltagarna en chans att rensa bort sina traumaringar. Vi börjar då med att scanna av kroppen med Pekare.
Det innebär att vi mäter upp de traumaringar som personen ifårga har (man kan alltså ha fler än en och fler än 4 – 5 stycken också). När vi gjort detta, så ber vi om att få ta bort dessa traumaringar och då lyfter vi helt enkelt av dem med hjälp av Pekare. När man lyft av traumaringar, så är det ganska så vanligt att personen ifråga får vara med om detta även på ett fysiskt plan, eftersom det ligger så dolt i det undermedvetna – men det brukar aldrig vara av någon allvarlig karaktär, utan tvärtom upplyftande, befriande och helt underbart.

Såhär berättar en av mina duktiga kursdeltagare om sina upplevelser efter att vi lyft av hennes traumaringar:

Under Andlig Grundkurs steg 2, hos Carina Hammarsten, fick vi bland annat lära oss att mäta upp och lyfta av sk traumaringar från kroppen. PÅ mig gav det klart utslag vid mitt hjärtchakra, vilket jag var förberedd på. Carina hjälpte mig att lyfta av tre stycken traumaringar och det kändes i kroppen, att man blev av med dem – det var en speciell känsla. Måndagen efter kursen satt jag hemma och mediterade, när jag plötlsigt känner ett hårt tryck över min ena axel, typ som:

– ”nu sitter du där”

Sedan började en inre resa som startade frånd et att jag var 20 år gammal och fram till idag. Jag blev bl a ledd till mitt gamla hus, som jag älskar, och som jag fick lämna vid skilsmässan och jag fick möjligheten att öppna alla dörrar i huset och säga adjö. Efter det blev jag ledd till olika händelser med människor i livet där jag sprungit på och nog kört över en del av dem. Jag fick säga förlåt och sist av allt det viktigaste – jag fick förlåta mig själv. Jag bara satt där och allt detta hände utan att jag tänkte eller gjorde någonting själv. När jag till sist var klar, släppte 500 kg från mitt hjärtchakra.
Idag mår jag så bra i själen – så det är helt underbart.

297950_10151625411433665_2101593777_n

Spirituellt.nu ville dela med sig av denna fantastiska händlese, för att förmedla hur underbart det kan vara att öppna upp sin intuition och sin själ och leva i det kärleksfulla ljuset.

/Carina Hammarsten Diplm. Spirituellt & Andligt Medium och Reiki Master

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.