fbpx

Vägledning av min guide

Vill bara berätta en liten rolig sak som hände mig ikväll när jag tvättade.
Jag hade tvättat mörka kläder (blå och svart färg) i tvätten coh skulle nu tvätta vit tvätt. Jag hängde upp dne mörka tvätten och skulle sedan slänga i den vita tvätten. Jga stängde luckan till tvättmaskinen och då kommer det plötsligt en tanke farande ”det ligger en mörk strumpa kvar i maskinen och den kommer att färga av sig på den vita tvätten”.

Jag öppnade tvättmaskinen och tittade efter och ”vips” där låg den mörka strumpan.
Jag tog ur den mörka strumpan och slängde igen luckan och tackade min guide för hans budskap =)

8 tankar om “Vägledning av min guide

 1. Mariann says:

  Det tar alltid litet tid innan man vågar lita på sin intuition, åtminstone för en del. Jag har kommit fram till att det beror på den självbild man har. Därför tog det tid för mig också. I och med mina studier till mental tränare (första året) har jag kunnat rätta till den bilden ytterligare, dessförinnan fick jag hjälp av ett medium då jag gick hos henne på medial utveckling. Mycket givande, helt underbart!!! Skulle gärna fortsätta utbilda mig, men det finns inga svenska utbildningar här i Finland, och om det är meningen att jag skall vidare (vilket jag tror) så dyker det upp tillfällen som jag kan ta vara på. Det kommer det som skall, brukar vi säga.

 2. Mariann says:

  Jag drog cirklar i många år, där jag berättade och lärde ut vikten av att lita på sin intuition, sin magkänsla och låta de bilder som vill komma fram, faktiskt göra det. Det är helt otroligt vilka ”räddningar” denna magkänsla har gjort i många situationer. Så fortsätt lita på den! Och be änglarna om hjälp. Du får hjälp, om än inte alltid riktigt så som du tänkt dig. Men det kan vara som vägledning till den hjälp du bett om, eller mera handgripligt. Var uppmärksam.

  • Carina H says:

   Tusen tack Mariann för det svaret! Jag litar helt och fullt på min intution – men jag har liksom inte alltid gjort det, det var först när jag insåg att jag gjorde skillnad i andra människors liv =) kram

 3. ulla lassila-frisk says:

  Ja, man skulle ju lyssna på sin inre röst lite oftare 🙂 Jag har också en sak att berätta. Alla pratar om sina beskyddare ( guider). Jag vet inte varför jag alltid haft för mig att jag har 2 stycken, en mörk och en ljus lång man vid var sin sida om mig, som är med mig jämt. Så i förrgår kväll när jag lagt mig, så tänkte jag, att jag gärna skulle vilja träffa och se mina trogna vänner, som alltid är med mig. Den natten kom dom båda två och mycket riktigt, var det en med ljust och en med mörkare hår. De var väl inte lika snygga som jag hade trott i min fantasi. Den ljusare verkade lite butter och stannade inte, men den mörkare tog mig i handen och vi gick och pratade en stund och det strålade sån kärlek ifrån honom. Vad vi pratade om vet jag tyvärr inte. Nu vet jag med säkerhet, att jag inte är ensam och jag kan känna mig trygg. 🙂

  • Carina H says:

   Härligt att höra att du kunde möta dem båda i drömmen och att du kände rätt ang de båda =) kram

 4. Erica Barrdahl says:

  Visst är det underbart när sådant kommer till en. Jag litar själv blint på min intuition. Den har aldrig svikit mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.