Vägledning med kanaliserade budskap

Vägledning via kanaliserade budskap innebär att jag lägger korten, men att jag också kanaliserar ner budskap från den ”andra sidan” som jag får när jag mediterar och tar mig till de högre energierna där dina nära & kära finns, på den andra sidan. Alla budskap, allt som jag får till mig skriver jag ned, det kan vara känslor, det kan vara tecken på hur personen ifråga gick över, hur han/ hon har det idag, vad som var viktigt för honom/ henne när han/ hon levde och i denna vägledning  kan det även förekomma att jag får till mig energin så starkt att jag  teckna ner ett andeporträtt av den  energi/ ande  som är på besök och lämnar budskapen. I denna vägledningen har man då ingen möjlighet att ställa några frågor utan här skriver jag ned endast de budskap som kommer som är råd, tips, vad som är viktigt för dig och så vidare. Vill du göra en beställning på en vägledning så gör du det här:

Om du är nyfiken på en sån här vägledning – hör då av dig till mig i ett mejl så berättar jag mer.

 

Vägledning exempel mindreKatarina Karolssons mamma och syster 2013-11-03

En tanke om “Vägledning med kanaliserade budskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.