Vägledning med Tarot

Jag lägger Tarotkort och tolkar dem via min intuition sedan 6 år tillbaka

Intuitivt har jag jobbat sedan yngre år, men min första Tarot kortlek köpte jag  för 8 år sedan och det skulle komma att ta 2 år innan jag ens tittade igenom tarotleken, innan jag kände mig riktigt mogen för att öppna den. För egentligen jobbar jag mest intuitivt och kanaliserar ner alla budskap i vägledningar. Men kände att Tarotkorten kunde vara ett komplement till min intuition.

#carina hammarsten

Så för 6 år sedan lade jag min första vägledning till en väninna, som vart väldigt nöjd. Ibland kan det komma in budskap från andevärlden i en vägledning och då tar jag med även detta och väger in det. Det kan också vara så att en energi (ande från den andra sidan) kommer för att han / hon vill bli avtecknad på ett sk andeporträtt och då gör jag det med och tar inget extra betalt för det naturligtvis. För då är det helt enkelt meningen att porträttet skall förstärka själva vägledningen.

Allt detta sker på distans också på distans, där du själv befinner dig.

Med tiden som gått har många har haft önskemål om att få en vägledning via telefon och detta har jag därmed startat nu, man kan beställa en vägledning via telefon eller via Skype, det väljer man helt själv. Jag har även fått förfrågan om att ha ett ”dagens kort” på sms. Då skulle jag slumpmässigt få dra ett dagens kort och sända via sms till dem som önskar lite vägledning från morgonkvisten.

Du som gör en beställning på vägledning via Tarotkort har möjlighet att välja vilken Tarotlek som du vill att jag använder i din vägledning, om du känner för det. Och jag har en del att välja på. Men detta måste du meddela mig i samband med att du gör din beställning.

Vad får man för pengarna i en vägledning?

Vi styr ju alla våra egna liv och öden (vad som skall hända) jag kan enbart berätta om eventuella vägar du kan välja på, råd som du bör beakta och ta på allvar, mål som ligger framför dig och sedan måste du själv ta steget mot dessa. Det är din fria vilja – inte min. Och jag tänker inte heller tala om för dig vad du måste göra eller bör göra.

Man får till sig i form av budskap och vägledning det som man behöver ha med sig inom den närmaste framtiden, en del saker är personliga som bara du själv kan bekräfta och en del saker kan vara råd och stöd i olika livssituationer, som kommer ifrån dina anhöriga på dne ”andra sidan” eller fårn din guide eller skyddsängel t ex. Man får inte nästa veckas ”lottorad” eller ”framtiden spådd” – enbart det som är det högsta, bästa för dig själv och ditt ”högre jag” just nu…..

En vägledning via telefon kostar som ett vanligt samtal, ett fast pris på 499 : – och  enbart uppringningskostnaden.

En vägledning är så mycket mer än bara vägledning, man kan säga att det är en slags ”aha”- upplevelse många gånger. För många gånger så kommer det upp saker som man kan relatera till men som man kanske inte tagit på så stort allvar på sin väg i livet eller saker som man t o m har glömt av. Men som man börjar fundera på om någon annan tar upp det igen i t ex en vägledning. Oftast får man även till sig saker som man redan vet inom sig (via sin intuition), men som man aldrig sagt till någon, dessa saker är en bekräftelse som du får av ”den andra sidan” för att du ska kunna relatera till det som kommer i en eventuell vägledning och för att du helt enkelt skall kunna ta till dig vägledningen, på ett bra sätt.

Här nedanför, i recensioner, kan du läsa en kommentar från en av alla dem jag väglett genom åren, vad hon tyckte om sin vägledning via telefon.

Varmt välkommen du också!

Carina Diplm. Spirituellt & andligt medium

12 tankar om “Vägledning med Tarot

 1. veronica andersson says:

  Hejsan!Har läst din hemsida och blev väldigt intresserad av att få en vägledning via telefonsamtal med tarotkort och intuition om det går.Behöver inte detta med porträtt.Kan du ringa mej o boka på mobilnr.0702799813?:)Ring mej då du kan och har tid,är en kvällsmänniska och är uppe sent om det skulle gå bättre då.Mvh/Veronica Andersson

 2. Nina says:

  Hej 🙂
  Hade väglednings samtal i kväll och det gick verkligen över mina förväntningar ! Något jag rekommenderar till er alla att göra . Sitter och pratar med Carina i telefonen och berätta om en nära vän till mig som har gått bort . Samtidigt som jag berättar detta känner hon igen det och letar bland porträtt fotona . Och där var han 🙂 med en otrolig beskrivning och jätte likt porträtt teckning .
  Inte bara det så fick jag väldigt god vägledning och förklaring på mina frågor .
  Tack för samtalet Carina 🙂
  / väldigt nöjd kund !

 3. Nina says:

  Hej Carina . Har varit inne på din hem sida och läst . Väldigt intressant . Jag skulle vilja boka tid för telefon samtal för vägledning via tarotkort & intuition . Men också om det är någon hälsning från dom där uppe . Ingen porträtt bild. Går det att lösa ? Och vilket pris blir det då ? Och en fråga till är det lång väntar kö ? Med vänlig hälsning, Nina

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Nina! Det blir 399 kr sammanlagt. Jag gör vägledningen på distans och jag kanlaiserar budskap, de eventuella budskap som du ska ha och skriver ner dem i vägledningen. Och väntetiden ligger kanske på någon dag =) du bokar via hemsidan, en Vägledning via Tarot och Intution och följer anvisningarna, så får du en orderbekräftelse på detta 😉 / mvh Carina/ mvh Carina

 4. Birgitte Eriksson says:

  Hej
  Jag har skrivet här 2 gånger och det har försvunnet båda gångerna. Så nu försöker jag igen 🙂
  Skulle verkligen vilja vinna en vägledning.

  • Mariann says:

   Hej. Skulle vara jätteintresserad av att vinna en sittning med dig. Visserligen bor jag i Finland, men det kanske går att ordna ändå? Allting går för oss som är mediala, eller hur?

   • Carina H says:

    Mariann! Jag har inga sittningar, jag lägger på distans än så länge – har inte bestämt mig för om jag ska ha sittningar heller – men du är välkommen att beställa på distans. Eller så kanske vi kan hjälpa varandra? =)

 5. Sandra Larsson says:

  Skulle verkligen behöva vägledning i både tarot och spirituellt just nu för den sits ja sitter i.. jag skulle vilja veta kostnad och hur de går till. MVH Sandra

  • Carina H says:

   Hej Sandra! En längre vägledning kostar 499:-, du kan se mina tjänster genom att trycka här. Det går till på så vis att jag lägger korten på distans än så länge. Med vänliga hälsningar, Carina.

   • Anette Ödén says:

    Har skrivit till dig tidigare och skulle verkligen vilja ha en väglednini utav dig? Jag har lånat datorn-har ingen. Skulle du om tid finns ringa mig på 070-5730783? Mvh: Anette Ödén i Sundsvall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.