fbpx

Vägledning och bekräftelser

Godmorgon!

206421_401356396642009_475441870_n

Igår satt jag med vägledningar som var beställda (Y) det var en härlig upplevelse

Det bästa med vägledningar är ”feedbacken” man får, responsen på det man precis har förmedlat till personen och det blir liksom en ”aha” – upplevelse av det där. Det är det som gör att man växer som ”vägledare”. För det är ju ändå så att som vägledare, så spår man ju inte framtiden utan man ”vägleder”….och det som jag vägleder dig med, behöver inte alltid vara det du önskar att få höra, utan det kan lika gärna vara sådant som du behöver få höra just nu – det som (så att säga) är viktigt för dig just nu, att fokusera eller fundera lite extra på.

När man pratar om ”andevärlden” och nära & kära från den andra sidan som gått över (ibland för tidigt och ibland för att åldern tagit ut sin rätt) så får jag ofta frågan ”kan du se om det finns någon med mig från den andra sidan”?
I dessa fallen kan jag oftast beskriva utseende, ålder, humör och klädsel på den som finns med och i bästa fall kan jag också sätta mig ned och teckna av den energi som finns med. Jag kan också beskriva vissa små ”hintar” (som jag kallar det) saker som energin gör, när han/ hon är med dig, som t ex stryker dig över håret, smeker din kind, petar på dig…. och när personer känner igen dessa små hintar, då är det kärleksfull feedback för mig och min själ och som värmer mig i mitt hjärta.

Jag hade en vägledning igår där jag förmedlade ”andevärlden” till en kvinna, hon hade både en man, en kvinna och en ÄrkeÄngel med sig vid sin sida just nu

Ja, detta var lite om mig – nu önskar jag dig en helt underbar morgon och dag!

Kram Carina Diplm. Spirituellt & Andligt Medium <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.