fbpx

Vägledning som gav bekräftelse

Vägledningen bekräftades

I eftermiddag satt jag med mina kort och fick till mig att jag skulle lägga dem för en vän, som jag skulle träffa senare under kvällen.
Jag började lägga ett kort…styrka……och energin som kom med detta kortet vart enorm. Sedan lade jag ytterligare två kort. När jag sedan hade blandat Tarotleken tre gånger på raken och lade ut tre nya kort, så (döm om min förvåning) kom samma tre kort upp en gång till. Denna gången blev energin ännu starkare och jag visste då att jag lagt rätt kort.

Det värmde att under kvällen på bekräftelse på vägledningen jag gjort och det gör att jag växer i min själ – att få hjälpa, stötta och ge vägledning till de människor som står mig nära, men också människor som jag inte känner, som vänder sig tiull mig för råd och stöd.

Kram Carina

2013-08-12 13.23.33

5 tankar om “Vägledning som gav bekräftelse

 1. Evelina Karlsson says:

  En vägledning hade suttit fint just nu. Då jag är väldigt kluven. Vet varken ut eller in 🙁 synd att man inte ens har råd med en..
  Får helt enkelt fortsätta vara med i tävlingarna du har 🙂 o hoppas på massa tur.

 2. Soffan says:

  Hej, hur går det till när du lägger kort å vad tar du för det ? En vän till mig som säger att du är duktig 🙂

  • Carina H says:

   Hej Soffan! Jag tonar in på personen som vill ha vägledningen, lägger kort (symboliskt) och skriver ner det jag får till mig via min intutítion och tolkar även korten. Antingen kan man få ställa 5 st frågor som man ösnkar att jag kikar på eller så får man en helt allmän vägledning. Priset ser du i min rpislista här på hemsidan 😉 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.