fbpx

Vägledning via Skype och andevärlden

Gokväll kära vänner!

Premiär för vägledning via Skype

Jag har precis haft min första vägledning via Skype och jag blev alldeles överväldigad av det jag fick se, till höger om kvinnan som jag vägledde….hennes far, i form av en skugga som vandrade fram och tillbaka, otålig och efter ca 30 minuter så förklarade jag att ”jag tror det är din far som du har bakom dig” och hennes pappa fylldes av ljus och en ”vit orb” började röra sig fram och tillbaka bakom hennes huvud, där hon satt och helt plötsligt fylls hela skuggan med ljus och pappan gestaltar sig som en ljusfylld skugga…..vilken upplevelse! <3 <3 <3 så häftigt! (Y) Jag önskar henne allt gott framöver och många härliga möten med sin far, efter denna vägledningen idag <3

Det bästa med allt var ändå att kvinnan som jag vägledde såg med egna ögon både skuggan och orben och vi tyckte det vart fantastiskt båda två. Och det var härligt att se att det gladde henne att hon hade sin far hos sig – live – under en vägledning med mig.

10339611_10152515149508304_6867522208446006689_n

Jag ser fram emot att göra fler vägledningar via Skype och video samtal. Hoppas att du som vill bli vägledd gör detsamma.

CH Spirituellt
CH Spirituellt

Carina Diplm. Spirituellt & Andligt Medium och Reiki Master

2 tankar om “Vägledning via Skype och andevärlden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.