fbpx

Yoga föreläsning & prova på

#yoga #spirituellt

Är du intresserad av att lära dig mer om Yoga?

Kerstin Carleljung kommer till oss på Spirituellt, söndagen den 15 Februari kl 14 – 15.30 och håller en föreläsning om hur Yoga har förändrat hennes liv och hälsa till det bättre.
Vill du vara med och lyssna på Kerstin, och samtidigt prova på Yoga och efteråt ta en fika så kan du skicka ett mejl och anmäla dig senast den 10 februari.

Dag: 15 februari kl 14 – 15.30
Kostnad: 100 :- / person inkl fika
Plats: Kvartsvägen 6 i Frufällan

Intresseanmälan kan göras här

Kerstin Carleljung heter jag som skall skriva några ord till ER om passionen i mitt liv
Yoga ,Andas  och Andlighet. Jag är ingen Malin Berghagen och jag är ingen Yoga Girl, jag är Yogatanten som får kraft och energi av. Att göra mina övningar hemma på mattan, i yoga salen eller på golvet på jobbet . Då känner jag att jag har flyt. Jag är ingen super smidig, eller läcker kvinna och kan inte heller bete mig som  en gummi människa , som gör alla dessa fantastiska övningar man ser i tidningar, på Facebook, Instagram  och TV . Jag är en kvinna i mina bästa år , lite lagom stel och seg i kroppen , men gör det bästa av den och jobbar. Stenhårt med mina övningar för att känna cirkulationen flöda och få min snart 48 åriga kropp att känna sig ” levande och stark ”.

Jag gör detta får att må bra och för att vara frisk tills jag dör . Jag ser på framtiden med positivitet. Ser Yogan som min pensionsförsäkring.
Yoga för mig är mycket andning , kan man andas rätt och använda syret som vi har gratis , kan man må så mycket bättre . Får blodet mer syre så kan man hålla mycket baciller borta och bli friskare som människa . Jag började med yoga för cirka 12 år sedan , för att jag hade ont i ryggen . Yogan satte igång en hel del i kroppen , men min rygg har blivit så mycket bättre . Yoga är bra mot huvudvärk, pms, få det lättare i övergångs åldern, och även humörsvängningar i tonåren. Den hjälper i graviditet och verkar stärkande både under och efter förlossning. Med yogans hjälp kommer vi åldras på ett bra sätt . Det blir lättare .<3 Finns många andra saker som också kan bli bättre . Tar jag upp en annan gång.

Jag har utmanat mig själv att yoga 40 dagar i rad , för att göra en ändring hos mig själv .  Idag är jag på dag 23 , och det känns nu när dagen gryr , att jag vill yoga . Jag hittar även tid för yogan på morgonen. Sen känner jag mig lugn och att blodet flyter genom kroppen , och känner mig piggare, mer levande. Har även  börjat känna att vissa övningar inte gör lika ont . Det måste sägas är en magisk känsla . Man kan alltid utveckla sig lite till  <3
Namaste
Kerstin

Varmt Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.