fbpx

Yoga i mer än ett perspektiv

#yoga #spirituellt

Yogan ger och ger dig bara goda saker , kan erkännas att lite tränings värk kommer till mig då och då.
Men ni vet det är så där ont –skönt. Och jag känner i höfterna att jag öppnar upp , jag känner att jag är mindre stel när jag sitter i Meditations ställningen. Och Ryggen känns bättre , och jag har tom flöde i fötterna som nästan känts som döda för mig emellanåt. Mina axlar jobbar och jag känner blodet strömma runt på ett mycket behagligt sätt i kroppen .

Sen fick jag till mig av Carina och Marie som kan scanna av mig och min kropp , att min ämnesomsättning är otroligt bra . Den jobbar och sliter där inne i kroppen . Det piggar upp , för under många år har jag tom undrat vart min ämnesomsättning tagit vägen?? Alla övningar man gör i yogan kan sätta igång en massa bra i kroppen , men som man också kan känna är jobbigt när man sitter i en sal med 15 personer. För ett antal år sedan gick min mormor bort , det var även mycket på jobbet , kände mig ledsen , sliten och mycket var väldigt jobbigt .

Just då var jag med på en Kundalini lektion ( urfadern till medicinsk yoga) och jag kände plötsligt att nu mår jag jätte illa . Kände att det tryckte på och går det inte över på någon minut måste jag gå på toa och må illa . Jag bet ihop lite till , och plötsligt var det som något släppte i mig en spärr som bara försvann , och jag började storgråta. Jag grät och jag grät , och min fantastiska lärare Inger bara med lugn röst säger till dom andra , ni fortsätter med eran position och Kerstin hon fortsätter gråta. Och alla andra fortsatte med sitt och jag grät ut min sorg. När jag gick från den Yoga lektionen, kändes som två stenar lyfts från vardera axel. Jag kände mig lätt och jag kände mig fri. Det var jätte skönt , och att det var retligt i situationen släppte ganska snart eftersom Inger var så lugn och sansad. Detta kan alltså hända på olika sätt att om man är ledsen , arg , bearbetar något  eller är väldigt stressad ,  så kan det släppa när du håller på i din yoga position , för dina övningar är så start hjälpande
I kroppen på många sätt än ett.

Skall ha workshop hos Carina, på Spirituellt.nu, den 15e Feb klockan 14.00 , om ni blir nyfikna ???
Må gott och ta hand om varandra .
Namaste
Kerstin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.