fbpx

Andeporträtt

På en av våra kurser, Andlig Grundkurs steg 1 i Frufällan, så kom den här lilla flickan redan tidigt på morgonen, samma dag som kursen hölls.

Hon ville visa sin nalle som hon håller kär och hon verkade väldigt ledsen. Hon var inte alls glad och vilel gärna vara med på kursen. men väl på kursen så ville hon inget säga, det enda hon sände till oss var tårar och man blev världigt känslosam med henne.
Eftersom vi ännu inte har fått någon klarhet i vem denna lilla flickan är, så lägger jag nu ut ett andeporträtt på henne, för att se om det finns någon som eventuellt kan känna igen henne och ta henne till sig, som en nära anhörig eller släkting som gått bort. Flickan är i 5-6 års ålder och bär omkring på sin älskade nalle, hon har ljust rakt hår med hel lugg och är liten och späd. Hon hade en vit spetsklänning med puffärmar när hon kom den kursdagen men idag vill hon bli avtecknad med en rundhalsad tröja.

Tecknad av: Carina Hammarsten
Tecknad av: Carina Hammarsten

Om du känner igen flickan, så skcika gärna ett mejl till mig och berätta mer. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få för att hjälpa flickan.

Ljus & Kärlek / Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.