fbpx

Andeporträtt av våra husdjur

Här kommer ännu fler underbara andepåorträtt av våra saknade husdjur, som Anna Kempe har tecknat:

Anna Kempe
Anna Kempe
Anna kempe
Anna kempe
Anna Kempe
Anna Kempe

Budskapet:

”Starlet” 14/4-14

Får en tyngd på vä axel o neråt vä bröst, där det känns som om ngn frustar/andas på mig. Får till mig en brun häst med svart man. Det är ett sto som heter Starlet ( Star-let) efter mattes favorittidning ”Starlet”.

Starlet brukade lägga sin mule på sin mattes axel och då fnysa lite när han vill mysa med matte. Det är en otrolig kärlek o speciell relation mellan flicka o häst. Får till mig namnet Anne eller Annelie på flickan. Flickan var ganska liten när hon skulle få en egen ponny, men det blev kärlek 1:a ögonkastet o då blev det hästen ”Starlet”.

Ser ett rött hus med vit veranda på framsidan. Vit ytterdörr, vita husknutar o vita fönsterkarmar. En grusväg upp till huset med två byggnader till på gården. Ett rött trästaket går runt gården/tomten.

Jag ser att vi lämnar gården o känner en oro, ångest o längtan tillbaka. Får känslan till mig att det är Starlet i hästtransport. Hon kommer aldrig tillbaka hem mer.

Känner en kamp att resa mig, men kan inte. Sedan kommer ett lugn, hur jag sjunker in i ett ljus. Tror det är när Starlet får somna in!

Matte håller idag på med hästar. Ser en grupp människor rida iväg, så antingen ridskola eller turridning?!

Känns som om Starlet är kvar här, för att vara nära matte. Det är 1-2 hästar ( framför allt en fux) som kommer o jag får känslan av att de vill visa Starlet hem till ljuset. Jag säger att Starlet ska följa med de andra hästarna. Matte kommer senare o på andra sidan kommer inte tiden kännas så långsam. Jag får till mig ett lugn o tror att Starlet följde med fuxen in i ljuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.