fbpx

Vägledning med bekräftelse


Vilken underbar bekräftelse!

Vägledningen ikväll, blev så lyckad och så bra vilken känsla när man kan få bekrä’ftelse på en ”ande” som någon annan person tecknat av, flera veckor tidigare och så råkar en person som stod honom väldigt nära, höra av sig till mig för en vägledning och det visar sig att personen ifråga, önskar få höra ifrån just den här ”anden” (som gått över för 2 år sedan drygt) som en av mina duktiga kusrdeltagare har tecknat på en utav mina ”Lär dig teckna andeporträtt kurser”. Vilken härlig känsla det var för mig och vilken härlig känsla det var för min kund att det blev bara så bra – att hon fick höra ifrån den personen som hon längtat efter att få höra ifrån, så länge och dessutom att höra att han har det bra.

Såhär sade kunden efetr vägledningen (citat):

N says:

Hej :)
Hade väglednings samtal i kväll och det gick verkligen över mina förväntningar ! Något jag rekommenderar till er alla att göra . Sitter och pratar med Carina i telefonen och berätta om en nära vän till mig som har gått bort . Samtidigt som jag berättar detta känner hon igen det och letar bland porträtt fotona . Och där var han :) med en otrolig beskrivning och jätte likt porträtt teckning .
Inte bara det så fick jag väldigt god vägledning och förklaring på mina frågor .
Tack för samtalet Carina :)
/ väldigt nöjd kund !

Vill du också bli vägledd? Vill du också få budskap från dina nära & kära på den andra sidan?
Kanske även få ett andeporträtt tecknat tillsammans med din vägledning?

Varmt Välkommen med din beställning

LJus & Kärlek/ Carina Dipl. medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.