fbpx

Andeporträtt från nybörjare i steg 1

Här kommer två underbara andeporträtt tecknade av en kursdeltagare som är med i kursen som startade nu den 23 mars 2014. Såhär fina porträtt blev det och helt underbara budskap till dessa:

Magni Myhr
Magni Myhr

Tecknat av: Magni Myhr
Budskap: Jag heter Lovisa Bergenstråle. Född 1747 Död 1810.  Jag var en ensam kvinna. <försökte alltid vara till hjälp och alla till lags, för att vara omtyckt och älskad. Jaha, det blev jag aldrig. Jag upplevdes som konstig av de flesta runt omkring mig. Var ändå lycklig på mitt lilla sätt. Mina föräldrar låste in mig för de skämdes för mig. Jag fick aldrig någon familj och egna barn, kärlek till andra människor fansn alltid fårn min sida. Ska jag säga kärlek, ja dte har jag aldrig upplevt. Jag lämnade jordelivet med glädje och lycka för att få komma hem till Gud Fader.

Magni Myhr
Magni Myhr

Budskap: Jag är en kvinna, fick sluta mina dagar för att jag alltid var sjuk, sjukdomen slet sönder min kropp. På min tid kallade vi det för kräfta, hela magen fick detta. Jag heter Berit Olausson, hade tre barn, en pojke och två flickor. Pojken hette Lars, flickorna Anna och Beatrice. Mannen jag levde med heter Peter B. Han var skogsartbetare. Barnen klarade sig fint utan mig. 1855 – 1927

Magni Myhr
Magni Myhr

Budskap: Mitt namn är Jan Olofsson. Jag arbetade i skogen där det var väldigt tungt och kallt. Många karlar var vi som delade på kojan, där vi åt, sov ja allt gjorde vi där. Mats= son, Erika= dotter, Min fru Magela dog i Hamburg.

Anna kempe
Anna kempe

Tecknat av: Anna kempe
Budskap: V.2 Jag fick en katt, som kom hoppandes in i min bubbla från ”andra sidan”. Det är en hona, ung, runt 1 år. Hon lägger sig på vänster sida o slickar sin högra sida, strax över höger tass. Jag får namnen Tessie och/eller Jessie. Hon har blå ögon och rosa nos, har vit päls på tassar och undersidan av kroppen, på rygg, svans o ovansidan av huvudet o ner runt ögonpartiet är hon brunspräcklig, pälsen är lite längre. Jag får till mig ordet kattungar men hon visar mig endast en helsvart liten kattunge. Vet ej om det är hennes eller om det är en i hemmet. Verkar ha bott på landet med en landsväg ganka nära gårdsgränsen. Ett stall/en ladugård eller annan slags byggnad, men inga djur i iallafall, ligger ganska nära vägen, huset ligger lite längre in. Det är ganska öppen gårdsplan med skog lite längre bakom huset. Huset har en grön eller blå trappa, ett steg, och en vit veranda. Det sitter vita fönsterluckor utanpå huset. Hon visar mig en schäferliknande hund, som gärna ligger o solar på trappsteget in till huset, katterna ligger gärna på verandans bänk utanför dörren. Hunden lever fortfarande precis som den svarta katten. Det ska även finnas ngn slags brunn? intill stall/ladugård/byggnad. Inne i köket finns en vedspis. Tussie/Jessie låg gärna kökssoffan som stod nedanför ett köksfönster, i soffan låg en hemmavävd pläd eller trasmatta på locket. Hon älskade att ligga där framför allt när solljuset lös in genom fönstret. I fönstret stod pelargoner i färgerna ljusrosa o vita. Trasmattan/pläden var i blågröntvitt. Hon gillade att busa, leka, kela och bara vara. Hon visar att det är något med hennes vänstra öra, ettjack eller märke. Hon visar en något äldre man, som kokar kaffe på vedspisen, han lever. Hon visar även en kvinna men jag tror att hon är avliden?? Tussie/Jessie visar en bil och jag får känslan av att hon blev påkörd, skadade bakben och höft illa + ev inre skador så hon fick somna in. Jag frågar om det är något budskap hon vill lämna. Budskapet: Det är något mex hunden, ålderdom, snart dax att gå över o då möter jag upp dig! Jag känner en otrolig kärlek o katten vänder nu om och börjar gå, jag tackar henne för hjälpen o budskapet o sänder ljus o kärlek!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.