fbpx

Fler unika och vackra andeporträtt med budskap

Här kommer tre jätte-fina andeporträtt som en duktig kursdeltagare gjort:

Irene Berg
Irene Berg

Tecknat va: Irene Berg
Budskap: En tjej på ca 16-18 år som hade ett litet sorgset ansikte, talande ögon . Älskade att spela fotboll och vara med familjen och vännerna. Det var något som gick snett i ungdomsgänget och kännde sig utanför , träffade fel person och hamnade snett i samhället. Hon vill hälsa till sin familj och säga att det inte deras fel och att hon älskar dom, och mår bra .Hon skickar hjärtan i massor.

Irene Berg
Irene Berg

Tecknat av: Irene Berg
Budskap: En kille som älskade musik och var väldigt musikalisk spelade i ett band i mellan Sverige. Tyckte om Amerikanska lastbilar jag hör hur det bölar när dom tutar, gillar country musik, Amerikanska bilar över lag. Gick gärna kläd i jeans och t-shirt. Hade även ett par skinnbyxor som han var förtjust i. Dog i sjukdom (får ont i lungorna bröstet). Var ca 30-35 år hade flickvän. Var glad och positiv person. Var väldigt förtjust i djur. Vill bara säga att han har det bra. Han skickar musik snuttar till anhöriga.

Irene Berg
Irene Berg

Tecknat av: Irene Berg
Budskap: Äldre man med övervikt. Astma använde kortison. Fick svårt att få luft på grund av allergi och gick bort av detta. Var gift hadde 2 töser. Han blev ca 58 år . Arbetade med lastbil och åkte mycket på vägar runt om i Sverige. Han hälsar och säger att han är smärt och smidig och mår bra. Hälsar till sin familj att han är med dom. Han är hos någon i familjen och flyttar på saker , han tycker att det är kul. Han var en väldigt skoj frisk person ( lite klurig) . Han har det bra och säger ni ska leva livet häng onte upp er på struntsaker ta vara på livet det är värdefullt.

Irene Berg
Irene Berg

Tecknat av: Irene Berg
Budskap:

Känner sorgsenhet med denna kvinna. Påkörd av en bil, avled på sjukhuset. Ca 50 år. Blå ögon som skiftar i grönt. Tycker om att promenera. Gick även på träningscenter ett par gånger i veckan. Tyckte om att klä sig snyggt och fräscht. Var alltid snygg i håret det var viktigt. Hon tyckte om råsafärgat läppstift. Hadde snar till ett leende och skratt. Jag får till mig att hon bar en ängel runt sin hals som hon fått av någon hon håller av. Ser ett fantastiskt ljus runt henne .Hade healing förmågan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.