fbpx

Andeporträtt steg 1 husdjur och guider

Anna kempe tecknar andeporträtt av våra husdjur och guider, här kommer exempel på hennes egna husdjur och guider:

 

Budskap: ”Fick sååå mkt idag men det är nog direkt till mig. Är helt slut men med en härligt solig och varm känsla med mig!
Jag får till mig en man o en kvinna, båda indianer! Far o dotter? Mina guider? Får ett namn ”Eagle eye”! (Bild1) Sen kommer en svart hingst rusande mot mig. Han verkar vild o kallades ”Svarta faran”, men och indiankvinnan verkar höra ihop på ngt djupare sätt! (Bild 2-3) Kvinnan på bild 3 är gravid o det är ngt speciellt med henne – hon har ngn koppling med djur, healing o djur! Hon blev väldigt gammal! Budskap: natur o sol, hämta kraft, kärlek, Moder Jord o Magik! Nu rinner tårar ner för min kind…
Min Keeshond Caruso (som somnade in för 1,5 v sedan)! Han kommer med sådan kärlek! (Bild4)Budskap: ” Jag har det bra matte! Jag älskar dig! Higge är med mig o vi väntar vid huset med din lilla Bäck. Du är på rätt väg! Du är stark!” Han visar mig ett stort lejon (bild5)!Jag tackar alla o skickar ljus o kärlek ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.