fbpx

Vägledning via telefon

spirituellt, vägledning, gratis, vinnare

Har i eftermiddags haft ett mycket trevligt samtal under en vägledning som jag hade med en kvinna, som jag fann ”mycket gemensamt” med.
Det var ett mycket intressant samtal och jag blev själv häpen och förvånad över alla bekräftelser som jag fick av samtalet med henne, i förhållande till den vägledning jag gjort redan innan samtalet ägde rum – och allt detta på distans.

Jag möttes av ett härligt klingande skratt i telefonluren och:

– du slog huvudet på spiken direkt!

Mycklet av det andra jag lade fram till henne var lika otroligt för mig som för henne, ena saken efter den andra och själv kan jag inte annat än vara tacksam för den vägledning jag kan ge åt andra, och de budskap jag får till mig för att kunna vägleda på detta sätt.

SONY DSC

Är du också nyfiken på vad en vägledning kan göra för dig?

Varmt Välkommen med din beställning!

Ljus & Kärlek

2 tankar om “Vägledning via telefon

  1. Erica Barrdahl says:

    Jag är lika glad, tacksam, förvånad och överväldigad över allt som kom upp på förra vägledningen att jag kan bara säga till alla som aldrig testat och känner att vill, gör det. Ni kommer inte att ångra er ett smack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.