fbpx

Andlig utveckling genom healing

#healing stav

Kristall stav för healing

Healing kristall stavar är kända för sin aktivering av ljuskroppen (Merkabah) som flyter samman med den fysiska kroppen. För en healer innebär detta att hans/ hennes helande gåvor och förmågor förstärks och hans/ hennes personliga ljuskropp öppnas upp. Den här healing staven skall man använda när man skall arbeta med chakrasystemet och energisystemet i kroppen.

Man jobbar med denna staven precis som man jobbar med kristall pennan.
Skillnaden är att här är merkabah kristallen aktiverad. I kristall pennan ( Nano energy wand) är kristallerna sammansmälta inuti pennan.

"ljuskropp

Hur aktiverar du ditt Merkabah?

Man trodde i antikens värld att MERKAVAH kan slås på av vissa principer i meditation . Detta innebär förändringar i din andning, själ , hjärta och kroppsförändringar som påverkar hur en person uppfattar hela verkligheten som vi faktiskt lever i. Man kan säga att det är en början på upplysning. Merkaba (figuren ovan) kan även aktiveras genom andra metoder förutom meditation. Du aktiverar den via healing eller energiarbete. Användningen av kristaller i ett visst mönster på kroppen, under en helande session (via healing arbete) kommer omedelbart aktivera merkabah . Resultatet är och kan vara helt enastående .

En tanke om “Andlig utveckling genom healing

  1. Merja Lindholm says:

    Hej Carina, intressant nu undrar jag över var du har köpt den där fina kristallstaven, säljer du sådana? Mvh Merja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.