fbpx

Reiki kan skapa plats för små mirakel

Reiki kan skapa plats för små mirakel

För ca 10 månader sedan hade jag en kvinna och hennes man här på reiki behandling på CH Spirituellt.
Detta paret hade gjort försök att bli gravida men hade inte lyckats hela vägen och båda längtade de så innerligt efter ett litet kärleksbarn.
Jag erbjöd dem varsin reiki behandling och förklarade att en sån här behandling tar bort eventuella blockeringar i energiflödet i kroppen och skapar en balans mellan energierna och hela det  endokrina systemet i kroppen. Så om man har en blockering i flödet av livsenergin, så kör jag igång detta med en reiki och energi behandling. Och under tiden som jag behandlar, så kan det också förekomma att Änglar tar sig ner med eventuella budskap som är bra för klienten som får behandlingen, just då att veta om. Det händer också att reiki änglarna och healing änglarna medverkar under själva behandlingen för att skapa starkare och kraftfullare energier till dem som verkligen behöver det. Och i bästa fall, kan även våra nära och kära ifrån den andra sidan komma ner och besöka oss, för att assistera, hjälpa till, stötta eller lämna eventuella budskap som vi behöver på vår väg framåt i livet.

Kvinnan kom förväntansfull till behandlingen och direkt när hon kom in i rummet, så kände hon av alla energier som finns där. När hon lagt sig tillrätta på massage bänken och jag hade lagt på henne chakra stenar och kristaller och spelade lite mjuk avslappnande musik i bakgrunden, så förklarade jag för henne att ”Änglarna var med oss” och hon blev väldigt rörd. Hon förklarade att hon upplevde ett inre lugn och att hon kände energierna flöda i kroppen. Jag förklarade att en av Änglarna nu också visade en liten pojke som de hade med sig, en liten pojke som kom för att hålla hennes arm (på höger sida) där hon låg och fick sin energibehandling. Pojken stod alldeles stilla, med sin lilla hand på hennes arm och sträckte sig upp för att titta på henne, där hon låg på massagebänken. Pojken var drygt 1 1/2 – 2 år gammal, med brunt lockigt hår och blå kläder på sig. han log och var förväntansfull över att få se kvinnan som låg där, precis framför honom. Han vände sig mot mig och förklarade att ”hon är min mamma” och han sken upp som en sol i ansiktet över att äntligen ha fått träffa henne och se henne, med sina egna ögon.

Jag blev rörd inombords, jag fylldes med pojkens kärlek till sin mamma och jag blev samtidigt väldigt glad över att få ha sett hennes framtida barn. Kvinnan blev förvånad och kanske en smula chockad, men samtidigt väldigt tacksam över mötet med Änglarna och den lilla pojken. Jag beskrev pojkens utseende för henne i detalj så gott jag kunde och hon förklarade att ”det låter precis som min man, hur han såg ut som liten”.

Efter behandlingen förklarade jag för kvinnan att ”det skulle inte förvåna mig om ni blir gravida inom det snaraste nu” och hon sken upp som en sol och sa ”tror du verkligen det”?

Det gick sedan drygt 2 1/2 vecka, så kontaktar kvinnan mig och berättar att ”hon nu är gravid”.
Jag är jätte-glad för hennes skull, men jag är inte direkt förvånad 😉

Det har nu gått drygt 10 månader och jag träffade kvinnan på stan en dag i förra veckan och hon förklarade att hon gått lite över tiden. Under tiden som vi stod där och pratade så kommer det en underbart vacker, liten, kritvit fjäder och dignar ner framför oss och lägger sig vid kvinnans fötter. Och jag säger till henne ”där har du budskapet från Änglarna om att barnet är på väg snart”. Kvinnan log och jag kände mig så glad för hennes skull.

Nu i veckan så blev de föräldrar till en underbar liten Ängla pojke.

Lyckan är obeskrivlig för detta paret och jag vet att de kommer att bli helt fantastiska föräldrar till denna lilla, speciella gosse som redan visat sig för mig och som kommer att göra storverk här på vår jord, som den lilla Ängel han faktiskt är.

Det finns en mening med allt, det gäller bara att våga tro på det vi ser……

Carina Hammarsten Reiki Master & reiki terapeut /Spirituellt medium

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.