fbpx

Att föra energierna till ljuset

Ikväll har vi haft en lite annorlunda spirituell cirkel

Under den spirituella cirkeln ikväll, har vi haft besök av flertalet energier och detta bl a ifrån ett sanatorium strax i närheten av Ulricehamn. Sjögunnarsbo Sanatorium.

 

Vi hade precis hällt upp kaffet och skulle precis börja fika, så förklarade jag, Carina, att vi hade med oss flertalet energier (andar) ifrån den andra sidan och detta blev påtagligt för oss alla. Det spred sig en värme i hela rummet och några av oss började känns ledsamhet, yrsel och en del tyckte de såg lite dimmigt. Två av deltagarna hade haft problem med saker som flyttat på sig av sig självt, garderobsdörrar som öppnat sig av sig självt, knackningar i väggen och andra saker som skrämt en hel del.

Jag fick på en gång till mig en man och en kvinna som var med, detta kände en annan deltagare av likaså och vi kunde konstatera att de tillhörde inte sanatoriet alls. Dessa energier / andar fanns med dessa personer sedan en tid tillbaka. Men det kom fler energier och gav sig tillkänna. helt plötsligt hade jag, Carina, med mig två stycken energier som stod bakom mig och som höll på mitt huvud, när jag skulle berätta vilka de var och vart de kom ifrån. Jag började lite försiktigt att säga att ”jag har två stycken med mig som kommer ifrån Ulricehamn, där finns det ett sk mentalsjukhus….” och mer hann jag inte säga innan en av dessa deltagare förklarade att ”hon tillsammans med sin syster och några fler varit där för ett litet tag sedan nu nyligen och försökt att se om det var hemsökt där i huset”. Hon berättade att de hade aldrig gått in i huset, men de stod utanför.

Luften i rummet där vi satt var nu tung och det kändes nästan jobbigt att ta djupa andetag. Några av oss kände av en enorm värme och något som kittlade i ansiktet, håret och på sidan av armen. Det kändes att det var energier i hela rummet.

OL 02 947

Jag fick till mig att jag skulle förklara för den här deltagaren att ”det du ber om det får du, eller som man bäddar får man ligga” och många av oss kände direkt en bekräftelse i kroppen på att energin var väldigt påtaglig från dessa energier från den andra sidan.
Vi bestämde oss till slut för att hjälpa dessa energier (andar) till ljuset och satte oss i en meditation som var avslappnande och lugn. Sedan samlade vi energierna och förde dem till ljuset. Det sista vi såg var någon som vände sig om och vinkade åt oss, innan han/ hon steg in i det underbara kärleksfulla ljuset.

När detta var gjort var luften inte längre tung, det var på något sätt lättare att andas i rummet, det kändes inte längre så tungt att andas. Allting kändes mycket lättare och man fick en känsla av ödmjukhet i kroppen och en glädje som spred sig inombords.

Spirituell cirkel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.