fbpx

En speciell reikibehandling

Idag har jag utfört en väldigt speciell Reikibehandling

Idag hade jag en inplanerad Reiki behandling som jag visste från början skulle bli väldigt speciell.
När man arbetar med Reiki så som jag själv gör nästan dagligen så ”vet man” hur en Reiki behandling kommer att bli, man får den kunskapen och informationen av sin guide som ofta är med och assisterar i själva behandlingen och jag förbereddes redan tidigt imorse för den här behandlingen, då det var en hel del planering om hur den skulle utföras eftersom den har ett speciellt syfte och för att detta skall dokumenteras, för mitt framtida arbete inom Reiki.

images

När klienten kom var hon lite nervös för hon visste inte riktigt hur en Reiki behandling skulle gå till eller hur det skulle kännas.
Jag förklarade för henne vad jag tänkte göra och hur det skulle göras och sedan fick hon lägga sig på massagebänken, fullt påklädd med en fleece filt över sig, för att hålla värmen. För att få upp lite extra värme i behandlingsrummet så har jag en värmefläkt i form av en braskamin och den inger ett lugn och ett välbehag i sig. Jag har också lite lugn Reiki musik i bakgrunden, gärna sån som fungerar bra i symbios med energierna i kroppen, det är mycket lättare att slappna av då.

Energin blir enormt stark
När klienten har lagt sig tillrätta, så börjar jag med att scanna av hennes kropp (chakra- och energisystemet) och finner att nästan alla chakran står öppna och läcker energi, vilket kan vara väldigt jobbigt för en person som annars lätt tar in intryck från andra människors energisystem och känslor. Så jag börjar med att balansera upp hennes chakrasystem och sedan energisystemet och därefter börjar jag att ge henne Reiki via huvudet (handpåläggning). Klienten känner direkt när Reiki energin kommer och hon berättar att hon ryser i hela kroppen. Det sköljer över henne och hon kan inte hålla tillbaka tårarna, för det blir så starkt. Jag fortsätter att ge Reiki och hon får en del budskap och en del bilder förklarat för sig som jag får till mig och som jag ser.

En euforisk känsla i kroppen
Jag ger henne Reiki via hennes fötter och hon känner energin strömma nerifrån och upp genom kroppen, det går som i vågor genom kroppen. Jag lägger kristaller på varje chakra, för att fylla på med färg och energi ifrån kristallerna och för att balansera upp chakrasystemet med kristallerna utöver Reikin. Efter detta får jag till mig att vi ska stabilisera klientens energisystem och jag tar fram min kristall penna och sätter den mot hennes höger fotsula. På en gång kan hon känna hur det liksom drar åt olika håll i kroppen, som om energibanorna gick huller om buller och nu blev tillrättalagda och det kändes som små tornados som cirkulerade i  kroppen. Jag gick över till vänster fotsula och det blev lika starkt där. Jag höll kristall pennan över hennes aura och renade hela hennes energifält och hon kände detta väldigt starkt.

Såhär beskriver klienten sin upplevelse av behandlingen:
”Min upplevelse av min första Reikki behandling hos Carina var helt fascinerande. Jag visste ingenting om hur en behandling gick till eller hur det skulle kännas ? Alltså var jag rätt nervös och hade inga höga förväntningar, jag skulle förmodligen inte känna något alls…pinsamt..men ack vad jag bedrog mig. Jag lägger mig på britsen och försöker slappna av, redan nu börjar jag känna att det är mycket energier i luften men när Carina lägger händerna på mitt huvud och börjar fylla på med Reiki så blir jag överrumplad av den starka upplevelse. jag känner en kraftfull energiström genom hela kroppen ända ut i fötterna, det känns som starka rysningar i intervaller och tårar väller fram utan att jag kan hejda, det blir en sådan stark och känslomässig upplevelse som pågår så länge jag blir påfylld med Reiki.

Jag får även Reiki från fötterna och igen går det energivåger i hela kroppen från fot till huvud. Jag känner även av när Carina lägger ut kristaller på mina chakran, när hon för handen över så är det som en magnetisk dragning från varje sten. Jag känner mig nu så fylld av energier att det känns som jag svävar en bit ovanför britsen. Carina tar en kristallpenna som hon sätter på min högra fot för att balansera mina chakran, då virvlar energierna i kroppen som virvelvindar, det svänger inombords åt alla håll innan det ebbar ut och lugnar sig, samma upplevelse kommer när hon gör samma process från min vänstra fot. Hon löser upp blockeringar som jag gått och dragits med och lägger även sina händer på min mage och ger Reiki, det blir alldeles varmt under hennes händer och jag känner ett stort lugn sprida sig inombords. Nu får vi även besök från andra sidan, en gammal kvinnlig släkting från min sida som Carina kan känna starkt närvarande och som även lägger en hjälpande hand vid behandlingen. Jag ryser igen i hela kroppen som en bekräftelse när Carina berättar om kvinnan. Jag är inte förvånad utan känner bara en sådan ödmjuk tacksamhet att hon äntligen har kommit.
Jag tackar dig Carina för denna fantastiska upplevelse du gett mig, du har en ovärderlig gåva att dela med dig av. Jag gick från denna Reiki-behandling med en helt ny styrka inombords, styrka av balans, kärlek och tacksamhet”

Andevärlden kom in starkt i energier
Till sist så tog jag bort en del blockeringar som hon hade i solarplexus chakrat och dessutom så gav jag Reiki till hennes mage, hon kände att det blev väldigt varmt och lugnande där jag höll mina händer på hennes mage, hon blev väldigt lugn och avslappnad inombords. När jag står där och håller henne på magen så kommer helt plötsligt en kvinna från den andra sidan ner, vid min högra sida och så starkt visar att hon lägger sin arm och hand över min högra arm och hand och hjälper till med att förstärka Reikienergin på ett sätt som var helt nytt för mig. Det har jag aldrig varit med om förut – det får mig helt tagen av ödmjukhet och tacksamhet och jag känner så starkt att hon står alldeles intill mig, på min högra sida och assisterar mig i min behandling till klienten, som är en släkting till kvinnan. Det var en speciell och alldeles underbar känsla för mig men ännu starkare för min klient. Underbart!

Till sist gav jag klienten ytterligare Reiki och sedan var behandlingen klar.
Jag såg en förväntansfull kvinna med glimten i ögonen som tackade så mycket för behandlingen av hela sitt hjärta och den värmen jag kände inombords för att ha lyckats ge denna kvinna en upplevelse hon aldrig varit med om eller känt förut – det går inte att beskriva i ord! Det måste man uppleva!

Jag är evigt tacksam för den gåvan jag har fått och tillsammans med Reiki kunna ge människor det inre lugn och harmoni som de längtat efter så länge. Den här gåvan är också något som jag får möjligheten att överlåta till mina kurselever, klienter och det glädjer mig enormt mycket i själen.

Carina Hammarsten
Reiki Master

6 tankar om “En speciell reikibehandling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.