fbpx

Att teckna andeporträtt

När jag sitter ner för att teckna mina andeporträtt, så tar jag mig först tidne att meditera en stund eller slappna av för att kunna ”kanalisera” energierna som kommer.
Det gäller att hitta en nivå där man kan slappna av tillräckligt för att kunna ta in de energier som kommer och som finns runt omkring oss.
Jag brukar oftast meditera en stunhd, ca 10 min före och sedan är jag tillräckligt avslappnad för att ta emot eller ”kanalisera” som det också heter. Jag börjar då med att be energin att komma närmare och därefter fattar jag pennan/ pastellkritan eller vad jag nu använder och sätter den mot blocket, sedan börjar jag att teckna. Under tecknandets gång så finns energin hela tiden med och kan till och med stå och påpeka vissa detaljer som skall finnas me dpå bilden/ porträttet och detta är en fantastisk känsla för du kan liksom aldrig teckna fel, du kan inte göra detaljerna fel, det ser ”andevärlden” till att du inte gör, just genom att tala om för dig att ”jag har smilgropar” eller ”luggen är inte rätt” och då gör dud et som de vill att det ska se ut.

När sedan porträttet börjar bli klart, så får du en ”hint” av hur de har gått över till ljuset, du kan ockås få känslor, upplevlser som energin / anden hade under tidne som han/ hon levde, en del av dem lämnar också budskap åt anhöriga, nära och kära som de har på denna sidan.

Andepporträtt kusin från 1950 talet mindre

2 tankar om “Att teckna andeporträtt

  1. christina. von Heidenstam says:

    oj så häfftigt så vackert o vackra bilder jag önskar sååååå att jag kan göra så. stor kram

  2. Marie persson says:

    Wow så häftigt önskar jag hade kunnat göra detsamma som då önskar att jag kan ’healas’ så att jag kan lära mig mer om healing och det andliga o hjälpa andra:).kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.