fbpx

Nya tecknade porträtt ikväll

Här kommer då ett gäng nya tecknade porträtt ifrån de superduktiga kurseleverna som jag har. En del av porträtten har med sig budskap och andra inte. Om någon känner igen något av porträtten – så skriv gärna en kommentar på sidan.

 

Porträtt1. Kan vara en guide

Porträtt 2. Tecknad Ängel

Porträtt 3. Fick detta i veckan när jag övade. Han kom som en man men vet inte om det är en tjej som vill vara kille. Han älskade farten, friheten på motorcykel. Halkade på oljefläck kom emot en röd långtradare, ca 30 år.

Porträtt 4. Ödmjuk, blyg, levde ett stillsamt liv. Lite sneda ögon och dog av sjukdom.

Porträtt 5. Inget budskap alls.

Porträtt 6. Ca 30 år. En mycket varm och kärleks full person . Tyckte om att lägga tarot kort och var andligt intresserad. Hon var beredd att gå , Hade varit sjuk en tid . Hon skickar ljus och kärlek.

Porträtt 7. fick en man i 20-25 års åldern, blå ögon med ett ärr vid vänster ögonbryn. Mörkt hår, markerande ögonbryn. Han tyckte om fart, var sportig, glad men det fanns även en sorg över honom. Han var en omtyckt person. Vet inte varför han gick över ev olycka, känns som det var för tidigt. Tack

 

Irene Bergs porträtt nummer 4 Stina Anderssons porträtt nummer 2 färdig Kerstin Dahlins porträtt nummer 3 Kerstin Dahlin porträtt nr 2 Irene Bergs porträtt nummer 3 Irene Berg porträtt nr 2Cilla Persson Fd Dahl porträtt nummer 2

3 tankar om “Nya tecknade porträtt ikväll

  1. Marie persson says:

    När ni tecknar andepoträtt får ni aldrig in namn då..händer det Carina att du får till dig namn..nyfiken;) kramiz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.