fbpx

Avatarer blir allt vanligare inom den digitala världen

#spirituellt

Det här är Susanne Nilsson och hon r jätte-duktig på att teckna avatarer

Det här är Susanne Nilsson, hon är 48 år och bor med sina två pojkar, tjugo och tio år gamla i Luleå kommun.

#spirituellt

Hur länge har du tecknat/ målat ?

Jag har tecknat sen jag var liten. Min pappa, som själv målar har varit min största inspiration och lärare. Många var de gånger jag sprang med mina teckningar till pappa. Som ärligt berättade om vikten av proportioner, ljuset, skuggan och helheten i bildkomposition. Jag har sedan i vuxen ålder gjort ett år på konstlinjen på Sunderby fhsk

Vad arbetar du med i vardagen, vilket är ditt yrke?

Till yrket är jag ursprungligen postiljon.
Men när verksamheten flyttade uppifrån Luleå och ned till Umeå så tog jag arbete som lokalvårdare. Tänkte arbeta en stund med detta tills jag kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Där blev jag kvar. Men det är ju aldrig för sent


Har du någon dröm, en vision eller ett mål som du skulle vilja uppnå?

Min dröm är att ha en ateljé i en stuga vid havet. Naturen och havet är det element där mitt måleri får liv och idéer föds. Jag har alltid haft ett andligt intresse.
På senare år har detta vaknat upp enormt. Budskapen jag får från andra sidan är jag oerhört tacksam för och en naturlig del av min vardag.


Är du medial eller skall vi säga spirituell? Är det något du skulle vilja utveckla?

Min tanke är att börja utforska denna del än mer och gå kurser och utbildningar. Jag har en önskan om att en dag kunna hjälpa andra att lösa upp sina knutar med hjälp av regression. Jag tror att tidigare liv många gånger är det som ligger ivägen för personlig utveckling. Men inte att förglömma. Att väcka upp förmågor som ligger gömda o glömda djupt i vårt inre.

 

Vill du komma i kontakt med Susanne Nilsson för att beställa din egen avatar, så kan du hitta henne här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.