fbpx

En ny kurs som skapar helhetshälsa på alla nivåer

ETT NYTT KAPITEL OCH EN FANTASTISK START!

Idag är början på ett nytt kapitel i mitt liv som spirituell terapeut och kurslärare, för idag startar jag min kurs i Spirituell terapeut (Spiritual), där jag under 12 månader lär ut all min personliga kunskap, visdom, utveckling, erfarenheter som spirituell och medial sedan barnsben. Det kommer att bli en spännande resa att få se dessa kurselever utvecklas till fantastiskt duktiga, spirituella terapeuter som i sin tur kan föra min vision vidare om en helhetshälsa, där kropp och själ hör ihop.

Den här dagen till ära har jag också bjudit in två kurselever från Stockholm och Örebro via Skype för att medverka på hela kursen och det gick fantastiskt bra.
De medverkade på samtliga meditationer, övningar, samtal, diskussioner som gruppen fysiskt på plats gjorde och med fantastiska resultat. Kursen handlar i första hand om att utveckla sig själv spirituellt, för att sedan kunna hjälpa och stötta andra genom spirituell healing, spirituell art, spirituell terapi och på ett helhetssätt kunna ta sig an en person genom både kropp och själ – helhetshälsa.

Kursen skall också förena eleven med sin egen förmåga att lära känna sig själv som spirituellt utvecklad och genom spirituella energier kunna avgöra vilken behandling som är bäst lämpad för framtida klienter som har blivit utbrända, lättare depressioner och utbrändhet – det handlar om hjälp till självhjälp på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt plan.

 

Är du nyfiken på vad kursen handlar om?

Imorgon fortsätter vi kursen med att lära oss

  • energier – hur påverkar de oss
  • känna in energier/blockeringar
  • meridianer, energisystem, chakrasystem
  • Öppna dörren till din Själ – ditt högre jag
  • Gemensam spirituell inre resa (meditation)
  • cellminne (vad är det och hur fungerar det och kan vi påverka det)
  • healing tekniker – spirituell healing, Reiki, transhealing, shamansk healing och kristall healing
  • trumma (meditation med trumma)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.