fbpx

Behandling med fysiska symptom och budskap

Fick under lördag eftermiddagen en bokning med reiki behandling akut.
Idag, söndag, vaknade jag tidigt. Allt eftersom dagen gick så fick jag en sprängande huvudvärk (jag har aldrig huvudvärk annars) och likaså hade jag problem med yrsel. Jag lade mig för att vila kl 10.15 och vaknade kl 13.00 sedan var det bara att gå upp och fixa lunch/middag och slänga sig i duschen innan klienten skulle dyka upp <3 Jag satte mig en stund och letade på 1177 för att finna en förklaring till min huvudvärk. Det enda som kom upp var stroke, hjärnblödning men jag hade inga av dessa symptom alls, jag kunde både lyfta armarna och tala ordentligt, inte heller var jag sned i ansiktet.

Klockan 16.30 satte jag mig och mediterade en stund och fick då till mig att jag skulle lägga kort för klienten som skulle komma för sin behandling kl 17.00. Det var korten ur Medicine Woman som jag skulle använda och detta gjorde jag. Jag fick till mig en hel del och skrev ned allt till klienten, på ett papper. Eftersom jag inte riktigt visste varför klienten bokat akut, så visste jag inte heller vad som skulle jobbas med inom reikin. Men det fick jag till mig via mina guider och korten.

Klienten kom som bokat, efter samtal så var jag tvungen att förklara att jag skrivit ned saker och klienten fick läsa. Det stämde bra in på det som klienten hade haft i tanken när bokningen gjordes. Vi körde igång reiki behandlingen och helt plötsligt står klientens farfar och visar ett foto av en yngre man som gick bort under 70- eller 80- talet. Men klienten kom inte på vem denne mannen kunde vara. Behandlingen fortsatte och när blockeringen var släppt och borttagen så fick jag en fysisk bekräftelse av detta med.

När behandlingen var avslutad så frågade jag klienten igen om hon kunde tänka sig vem mannen från fotografiet kunde vara? och hon förklarade att ”nej jag kan inte komma på det” men efter en stund så förklarade hon att hennes syster hade haft en pojkvän i yngre år som hade gått över i en bilolycka och då kom bekräftelsen hos mig som reiki utövar. Hon berättade vidare att ”han blev nog hjärndöd efter olyckan innan han gick över”. Där kom den verkligen bekräftelsen för mig som reiki utövare. Mannen hade kommit för att av någon anledning få visa sig, men vi kom aldrig fram till varför. Detta skulle hon få fråga sin syster.

En reiki behandling kan ge även fysiska symptom innan klienten ens har kommit.

2014-01-06 19.45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.