fbpx

Psychic Art kurser startar till våren 2016

Konstnärskvarteren på Rhodos har alltid lockat mig och jag har tecknat sedan drygt 25 år tillbaka.

Kurs i ”Psychic Art” startade jag i Borås för drygt 15 år sedan

Och nu kommer jag att starta dessakurser igen!

Vill du vara med och lära dig teckna Psychic Art (sk andeporträtt) under våren?

Lär dig teckna psychic art tillsammans med andra kursdeltagare i grupp, utveckla din spiritualitet/ medialitet och lär av varandra, fika tillsammans och upplev en trevlig gemenskap i mycket positiva energier, från guider, andevärlden och änglar. Under kursens gång, kommer du att få meditera dig ner i ett sk kanaliseringstillstånd (kanaliseringsmeditation), där jag som kurslärare (illustratör, Multimedia Producent och spirituellt medium), leder dig genom meditationen och höjer dig i energier, tills du nått tillräckligt höga energier för att möta ”den spirituella andevärlden” och det är då som du tar penna/ pastellkritor och block i handen och kan börja att teckna/ måla de energier/andar som du har med dig redan under själva meditationen. För de kommer till oss när vi sitter i meditationen.

Tycker du att detta låter kul, spännande och utvecklande?

Skulle du vilja lära dig att teckna och att kanalisera de högre energierna? Skulle du vilja utveckla dig mer spirituellt och intuitivt/ medialt?
Det kommer att finnas block, pennor / blyertsakvareller / pastellkritor och annat material som du vill använda när du tecknar.

Heldag kl 11 – 17, inkl lunch, kaffe/te och fika
Kostnad: 1195 :-

Vi hoppas att du vill hänga med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.