fbpx

Bekräftelse på att en ande fanns hos mig

I torsdags när jag satt vid datorn på kvällen, mellan kl 20.00 – 21.00 så fick jag ett meddelande av en god vän som jag känner sedan innan. Hon skickade mig ett meddelande och frågade om jag kände någon som titta på ett fotografi som hon hade, där hon misstänkte att ”någon” stod i fönstret?

Jag svarade henne att:

– jag kan kika på ditt fotografi!

Hon sände mig bilden och mycket riktigt stod det en energi/ ande i hennes fönster. Jag kunde direkt urskilja en ung kvinna, med mittbena och halvlångt ljust hår, smala ögon och en fint formad mun och lite spetsig näsa och en vit college tröja på sig som stod i fönstret. Jag frågade ” stämmer beskrivningen på den som står i fönstret?” och jag fick svaret ”ja”.
Jag förklarade att ”den kvinnan är här nu hos mig”.

När jag sagt detta, så slocknade lampan som hänger ovanför mitt huvud och efter 30 sekunder tändes den igen.
Med ens kände jag av denna unga kvinnan och på frågan om jag kunde säga något specifikt, som bara dessa två kvinnor som bästa vänner kunde veta om, så beskrev jag det följande: ”hon säger att ni var som systrar och klädde er ofta likadant, använde varandras kläder och var som systrar, lyssnade på en speciell skiva som ni ofta lyssnade på”.

Jag fick berkäftelse med flertalet  hjärtan och kvinnan som jag chattade med berättade att ”nu kommer tårarna”.

Kvinnan/ anden som jag hade kontakt med ville förmedla till den andra kvinnan som jag hade på chatten att ”hon finns där hos henne och hennes barn, att hon skyddar dem och att hon har glädje av hennes barn och kom med massor av kärlek till dem allesammans”.

Jag avslutade chatten med att jag erbjöd mig att teckna ett porträtt av den unga kvinnan, som jags edan skulle skicka till denna kvinnan som saknade sin väninna så enormt mycket.

Klart att jag kan glädja henne med ett porträtt av sin bästa vän ….

/Carina

2 tankar om “Bekräftelse på att en ande fanns hos mig

  1. Erica Barrdahl says:

    Vilka underbara energier som jag fick till mig när jag läste detta och kände det nästan som att jag själv fick kvinnan till mig. Superhäftig känsla i kroppen. Håret på armarna reste sig av glädjeruset och jag kunde nästan känna vad du kände. Låter kanske skumt! / kramar Erica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.