fbpx

Ny vägledning

 

Jag vill börja med att välkomna er till min sida!
Jag är så glad över att så många besöker min sida dagligen.

Jag vill sedan berätta att jag nu efter alla era råd och tips om vad ni vill få ut av en vägledning, har funderat ut ett koncept när det gäller min vägledning framöver och har då kommit fram till att den skall innehålla följande:

* Vägledning (allmän om arbete, ekonomi, kärlek)

* Eventuella budskap från andevärlden (om och när dessa kommer igenom)

* Jag tittar på helheten i vägledningen och individuellt till den person som det handlar om när det gäller hälsa – personlig utveckling, tips och råd på livets väg.

* Livsvägtalet (efter numerologi)

Jag kommer att använda mig av flera olika kortlekar och sammanställa dessa för att få en så informativ vägledning som möjligt, som berör alla områden i ditt liv. Detta för att du ska få en så bra vägledning som det bara går att få.

I och med dessa förändringar, så kommer jag också att lägga priset på 450 kr för en vägledning, och hoppas att detta är okej.

1401918662 medicine woman

2 tankar om “Ny vägledning

 1. Carina Hammarsten says:

  Åhhh, vad glad jag blir inombords Erica vännen! Och jag är evigt tacksam för att ha kunnat hjälpa dig och stötta dig så mycket som du säger att jag gjort, det värmer mer än du kan ana. Jag är så glad att du mår bättre, att du har hittat din grej i livet (andligt) och att du blir duktigare och duktigare påd et med 😉 många kramar från mig =)

 2. Erica Barrdahl says:

  Ditt koncept ser bra ut och kommer att bli intressant. Man ser möjligheterna i livet klarare, känner en posivitet i kroppen om att saker sker åt de positiva hållet.
  Och jag menar verkligen när jag säger att du gjort mer än vad läkarna gjort för mig, förutom dom 11 operationerna som detta såret har krävt.
  Genom vägledning, några kort glada hälsningar och visat att du tror på mig. De har gett mig en styrka att orka med denna frustrerande vardag som jag lever i och med.
  Är så tacksam! Kramar Erica Barrdahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.