fbpx

Bekräftelse

Som ni alla vet så skickade jag ut flertalet gratis vägledningar igår, till alla dem som vunnit under de senaste tre veckorna. Det var blandat män och kvinnor och det kändes bra, mycket bra att äntligen ha blivit färdig med detta, eftersom jag har ännu en tävling liggandes ute nu.

Imorse kan jag läsa denna feedback i ett pm, den handlar om en av vägledningarna som  jag gjorde igår:

Herreguuuuuud känner du mig/oss? Det här är så otäckt mitt i prick att jag vet inte vad.
Jag måste läsa detta fler gånger, om och om igen och verkligen ta in det som står.

Jag kan nog inte riktigt i ord beskriva hur glad jag blir inombords, med en sån här bekräftelse. Det både glädjer mig och värmer mig enormt mycket att få en sån här bekräftelse, för det bevisar för mig att jag är på rätt väg genom livet. Att det jag gör – detta att hjälpa mina medmänniskor och att finnas där med råd och stöd för dem – det är det som jag brinner för varje dag.  Det är mitt kall och har varit hela tiden fast jag har haft svårt för att verkligen tro på det. Idag har jag inte svårt för att tro – idag tror jag – med hela mitt hjärta och med hela min själ och väsen…..

Carina studio

3 tankar om “Bekräftelse

 1. Erica Barrdahl says:

  Vilken bekräftelse jag fick Carina! Jag vet precis vad jag vill göra och gör allt för att finna lösningar. Ser många lösningar men som tyvärr arbetar emot mig pga tid och pengabrist. Den bekräftelse jag fick är tankar,känslor, minnen. Frågor som, Hur ska jag börja, vad ska jag börja med? Varför blir jag stoppad att göra det som jag så gärna vill.
  Hur och vad ska jag göra för att komma ifrån och aldrig hamna där som jag är, igen sedan 10 år tillbaka. Kroppen ropar hjälp på alla nivåer.
  Så jag är dig evigt tacksam och lättad att ha funnit en så underbar vän som dig. Jag känner att du har förståelse, en vilja att hjälpa och kan bara säga att jag känner ren skär trygghet med dig. Många varma kramar Erica Barrdahl

  • Carina Hammarsten says:

   Tusen tack goa Erica för dess aord och jag är jätte-tacksam för att ha lärt känna dig ockås, ska du veta och du är mer andlig än du tror. Du ska våga lita på dig själv och din egen intuition. Du kommer att gå långt med din Tarotläggning. Många kramar / Carina =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.