fbpx

Bekräftelser på Reiki på distans

Jag måste dela med mig av några härliga bekräftelser som jag fått efter av er som deltog i min Reiki på distans i söndags kväll kl 19.00

Det glädjer mig att jag når ut till så många och att det faktiskt fungerar, vilket många kanske tror att det inte gör? Men det fungerar alldeles utmärkt och jag får själv berkäftelser om detta under tiden som jag sänder till er.
För mig är det helt underbart att ni får kontakt med Ängeln, som finns vid min sida och detta även när jag sänder Reiki på distans. Ängeln har funnits med mig sedan min första personliga utvecklingskurs år 2005 och denkom att betyda väldigt mycket för mig, då den stod så nära mig att min egen kropp lyste upp hela rummet som jag satt i. Känslan av Ängeln så nära – går inte att beskriva i ord, men kärlek är det främsta ordet jag kan komma på – ren KÄRLEK. Och jag är för evigt tacksam för denna underbara Ängel som går vid min sida.

1150815_614729475237871_1472179943_n

Bekräftelser från er som deltog i Reikin:

Tack så hjärtligt! jag kände ett tryck på pannan,sedan stickningar i ansiktet, sedan blev det väldigt varm i ansiktet o på halsen, jag skulle vilja veta vad det betyder när jag ligger o blundar, så ser jag ofta ett öga o ibland två.

– Jag kände hur jag blev varm i framförallt ansiktet/kinderna och sen blev det som svag ”sockerdricka” i ansiktet. Jag blev dessutom väldigt lugn. Jag har nog aldrig varit med om att 2-åringen har somnat så snabbt som ikväll. 6-månaders bebisen började skrika/gnälla strax efter men lugnade snabbt ner sig. Jag återkommer med hur natten blev. Ett stort tack! Du anar inte hur jag har oroat mig inför den här läggningen ikväll.

Tack! Fick först tryck i huvudet, men nu e jag harmonisk i hela kroppen. Känns som det tog på förkylningen med. Som sagt! Du e fantastisk!!!

Kände värme mitt i ryggen mellan skulderbladen, en konstig känsla i nedre delen av buken och kände mig tungandad precis vid sju, några minuter senare bara lugn. Återigen lite senare kände jag mig både tung och lätt samtidigt i hela kroppen och kände mig behagligt avslappnad, nästan meditativ. Åter värme mitt i ryggen mellan skulderbladen. Tack!:-)

– Innan jag skrev ville jag verkligen känna efter vad jag kände….När det var 15 minuter kvar drack jag ett glas vatten, tände lite ljus, försökte varva ner lite efter en fullspäckad dag och lade mig ner på sängen. Efter en stund började det pirra i armen och höfter. Dessa 15 minuter gick så otroligt fort. Kunde inte helt komma till ro och ta emot men………. Nu fryser jag, känner mig lite trött men pirret består på en del ställen. Tack rara Carina för Reikin

Kände , känner lugn trots precis 19.00 och under Reikin blev det plötsligt liv och rörelse i hemmet. Avslappning pågår fortfarande, skönt!

Kände mig frusen men det onda i min vrist känner jag inte av just nu. Spännande får pröva detta igen

Tack för Reikin, Fick en energifält omkring mej som om jag var omgiven av härlig energi, Runt mina armar fick jag magen ryggen.

– Hej… ska försöka sammanfatta vad jag upplevde efter din Healing sist. Jag förstod inte just då vad som hände men när jag kom på det försökte jag lista ut vad allt betyder men inte fått svar än.. men skam för den som ger sig… Ibörjan gick allt väldigt fort men blev led av något när jag insåg vad det var blev jag väldigt förvånad det var en ängel underbart vackert vit han höll i en växt som klättrade. Vet inte riktigt hur jag ska tyda honom men otroligt vacker.. han ledde mig till en jätte stor byggnad på miner mycket om en katedral framför den stod en jätte stor skulptur eller nåt liknade initten var den rund sen gick det ut som solstrålar 12 st han stannade mig framför den och ett lugn kommer över mig sån där fantastiskt känsla..helt underbar.. kände mig fri varm och lugn… dagen efter var halsont över alla symtomer till sjukdom var som bort blåst men knät var det samma.

 

Tack än en gång för alla era bekräftelser och upllevelser i söndags – det glädjer mig otroligt att ni fick uppleva dteta speciella tillsammans med mig.

/kram Carina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.