fbpx

Besök från den andra sidan

Besök från den andra sidan på fotografier runt vårt hus

I veckan åkte jag bussen hem från en examens lunch i stan och på vägen hem, tar jag alltid vägen genom ett litet skogsparti.
Denna soliga och varma dag var det extra vackert i skogen och träden var gröna och fina och lystes upp i solens varma strålar. Jag tog några bilder för att kunna visa hur vackert det är här runt vårt hus och tänkte inte så mycket mer på bilderna.

Dessa två bilder är tagna med bara en minuts mellanrum.
Jag klickade två bilder när jag var på väg hem från bussen, genom skogspartiet för det var en sån vacker och solig dag. Jag kände att jag ville ta en bild och infallet fick mig att ta två bilder efter varandra.

Två dagar senare

Två dagar senare skall vi åka och storhandla och jag ville ta några snabba bilder på bygget som min sambo håller på med intill altanen.
Här knäppte jag två bilder efter varandra, för det kändes som att det var viktigt att göra det och döm om min förvåning när jag kikar på bilderna senare på kvällen och hittar en stor orb på den ena bilden.

Ibland kan man fånga alla konstiga saker på bild och jag är inte det minsta förvånad egentligen då jag vet att vi har tre portaler inne i huset som vi har känt av under flera år och likaså andra medium som varit på besök som bl a Pehr Trollsveden Abrahamsson, som kunde peka ut dessa tre portaler under en fika här hemma.

Har du varit med om något liknande?
Skriv gärna några rader och berätta om det du har upplevt på fotografi.

3 tankar om “Besök från den andra sidan

 1. Tanja says:

  Min man & jag vaknade samtidigt en natt för ca 3 år sen och såg 2 små orber som svävade framför ena väggen i sovrummet

 2. Malin says:

  Jag har varit med om en riktigt märklig händelse.Jag hade gjort fint vid min kära fars grav och skulle fota den..Jag skickar alltid bilder till hans syskon som bor 100 mil härifrån. Jag tog flera bilder för att få minst en bra. När jag sen satte mig i bilen och snabbt kollade igenom bilderna så var bild nr 3 grå av en skugga. Alla andra bilderna var som dom skulle.När jag tittade närmare på bilden såg jag min fars ansikte med skägget han hade när han gick över.Det såg ut som att jag fått en röntgenbild rakt ner i graven. Han låg fridfull och sov på sidan med huvudet. Detta är det märkligaste foto jag tagit. Mvh Malin

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Malin! Vilken fin upplevelse, han var där när du fixade till och gjorde fint på hans grav 🙂 Har du ingen möjlighet att lägga upp en bild på Facebook sidan @chspirituellt under inlägget där? Skulle vara intressant att kika på (men bara om du vill). Stor kram/ Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.