fbpx

Munay-Ki kurs i Frufällan

Munay-Ki kurs i Frufällan med Rosemarie Lundbäck

I helgen har jag haft äran att få ha varit med om ännu en underbar kurs i Muany-Ki med kurslärare Rosemarie Lundbäck, från Norrköping.
Rosemarie är en av mina fina externa samarbetspartners och kurslärare och hon gör ett fantastiskt jobb med kurseleverna.

Munay-Ki kursen inleddes med en presentation av alla som medverkade och det var en intressant blandning av personer som fann varandra på en gång. Underbart att se att så många olika personligheter kan ha så otroligt mycket gemensamt och ge varandra så otroligt mycket, som dessa personer gjorde.Efter presentationen så var det dags att öppna sacred space i rummet.Under två hela dagar har kursdeltagarna fått 9 olika riter och det har varit en fantastisk upplevelse att se och uppleva även för mig, som gick förra kursen i Munay-Ki. Varje deltagare har en individuell upplevelse och känsla utav dessa initieringar som Rosemarie delar ut i Munay (kärlek) till alla och envar. Här nedanför kan du se hur det går till med en initiering på en av kursdeltagarna.

Carina skrev ned tidigare liv och budskap
Under hela första kursdagen kom det tidigare liv och budskap till varje kursdeltagare till Carina, som hon skrev ned och delade ut via pm till var och en att läsa innan läggdags.
Detta var första gången som det kom så ”starkt och energirikt” igenom för varje kursdeltagare, det vart helt otroligt och det var en underbar upplevelse för mig som tidigare gått Munay-Ki för Rosemarie. det blev liksom en bekräftelse på att man verkligen transformeras och får kunskap via dessa underbara riter som Rosemarie delar ut. Bäst av allt var att många av budskapen var ”klockrena” och det ger mig en starkare tillit till att jag utvecklas mer och mer för varje dag och  jag växer i min själ.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.