fbpx

Besök från den andra sidan

När jag var på jobbet häromdagen så hände något väldigt fint. Jag satt och pratade med en jobbarkompis som jag inte haft den äran att lära känna förut, hon var relativt ny. Vi pratade om saker som händer oss och som vi inte kan undvika, saker som gör att vi sorgligt nog inte ser någon annan utväg än att ta vårt eget liv – det enda dyrbara som vi fått den dagen då vi föddes, hit på jorden.
Vi kom att prata om en man, som var ganska så ung när han tyvärtr valde att ta sitt eget liv. Under tiden som vi satt där och pratade, så kom han till oss och han ställde sig bredvid min jobbarkompis. En våg av värme sköljde över mig, jag kände hur röd jag blev i ansiktet av den värme som han omgav sos båda med och jag kände den starka kärleken som han kom igenom med.
Min jobbarkompis berättade att killen hade haft ekonomiska problem och såg ingen annan utväg än att avsluta sitt liv. Och det sorgligaste var att han då precis hade blivit pappa, till en underbart vacker liten dotter.
I samma ögonblick som hon berättade detta, så bad jag henne om att få beskriva denna unga mannen och det gjorde jag och hon berättade att ”utseendet stämmer på pricken” och jag fyllde i att ”han är här för att han vill att du hälsar till hans lilla dotter”.

Detta var en underbar upplevelse. =)

En tanke om “Besök från den andra sidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.