fbpx

Händelser med det andliga

På senare tid, sedan jag började med vägledning till mina nära och kära, vänner och bekanta, så har jag nu plötsligt börjat se vissa ljuspunkter i tillvaron – mest blå och lila färger och främst om jag sitter och diskuterar andliga saker med någon.
Jag har ju alltid kunnat ”se” – redan som 6 åring. Men som vuxen har jag också ”hört” andevärlden…
När jag var 12 år gammal så blev jag rädd för detta med andevärlden, den kom för ”nära” och jag bad om att aldrig mer behöva ”se” dem. Och det kom att dröja fram till 17 års ålder som jag fick ”besök” ännu en gång. Av en väninna till min mamma, som ville varna mig för att min farbror låg avliden i sin ensamhet i sin lägenhet. Jag ringde mina föräldrar som i sin tur ringde släkten coh när man sedan åkte hem till min farbror, så hade han mycket riktigt avlidit, bara någon dag innan.

Efter detta så bad jag om att slippa ”dödsbud”. Jag fann inte det speciellt kul att behöva få reda på vem som gått bort och varför.

Ängeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.