fbpx

Better Day Magazine

Better Day Magazine

Så heter tidningen där Kaj Lindh (media producent) har skrivit ett reportage om mig, Carina Hammarsten och min Spirituella ART som jag har tecknat sedan drygt 15 år tillbaka.

Här intervjuar han mig om hur jag startade med mitt företag och vad jag arbetade med innan dess. better-dayVarför jag kom att arbeta med människor, deras hälsa i sin helhet både på det fysiska, emotionella och den mentala nivån. Och att jag dessutom arbetar med personlig utveckling efter min egen kunskap och erfarenhet. Han ställer frågan om vilka sorts människor som kommer till mina kurser och jag svarar att ”oftast är det faktiskt vårdpersonal, mestadels kvinnor men  också en och annan man”.
I Finland är det meningen att jag skall bjudas in för att hålla en kurs i sk Spirituell ART och detta innebär då att ”konstnären låter sig inspireras av andevärlden” och det är en personlig utveckling i sig.

 

Den 3 – 5 Mars 2017 planerar jag en resa till Finland, för första gången i mitt liv – där jag skall hålle en Spirituell ART kurs och jag hoppas att kunna inspirera dem som älskar att teckna och måla.

15301241_10154733042237622_913510007_n-png

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.