fbpx

Livet efter döden…..

Boken ”Den slutna kretsen” öppnade dörrar för livet efter döden….

Jag började läsa boken för ca en vecka sedan. För livet efter döden har alltid fascinerat mig. Redan som liten 6 åring mötte jag min Ängel och många från den andra sidan, efter att ha varit nära döden vid ett flertal tillfällen där jag haft min skyddsängel med mig alla gånger. Vanligtvis, eftersom jag älskar att läsa, brukar jag streck läsa en bok om jag finner den tillräckligt spännande, det går liksom inte sluta.

Den här gången var jag tvungen att begränsa läsningen och läste istället lite varje dag. Det på grund utav att jag blev så otroligt trött under tiden jag läste, ögonen liksom bara föll ihop och jag somnade med boken i handen. Det spelade ingen roll hur jag än försökte att hålla mig vaken under tiden som jag läste, jag somnade iallafall och med boken i handen.

#camillaelfving

Helt plötsligt så hörde jag röster precis bredvid mig, en liten pojke som ropade ”daddy daddy!” som om han letade efter sin pappa. Där stod jag en bit bort och såg hur den lille pojken sprang och letade efter sin pappa, i något som såg ut som ruiner efter ett skadat hus.

Jag har aldrig tidigare haft en dröm på engelska, inte vad jag själv kommer ihåg iallafall och detta var så verkligt, rösterna vart så nära mig. Känslan man får i kroppen är att man har en slags kompass inombords som man gå efter, men ändå inte. Det är som att kroppen vet vart den skall ändå, utan att jag behöver styra den eller ha ett speciellt mål med resan.

När Camilla beskriver sina utom-kroppen-upplevelser så känner jag igen mig i detta att kroppen liksom ändrar energi, det blir en annan atmosfär och jag får ett tunnelseende, där allt annat runtomkring blir suddigt och enbart konturer och jag hör liksom hur det susar och brusar i öronen, som en vind som jag färdas med, i en helt annan verklighet, till livet efter döden.

kompass-4811769

Camillas bok ”den slutna kretsen” är en spännande och informativ bok för mig som är intresserad av utom-kroppen-upplevelser och att färdas genom tid och rum och framför allt som jag har många svar som jag skulle vilja ha svar på, så Camillas Transmedium kurs som hon kommer att hålla i Borås den 15 – 16 April 2017, kommer att bli både spännande, fascinerande och utvecklande. Och om jag kan lära mig lite mer om det jag redan upplevt så som UKU (utom-kroppen-upplevelser), trans, frekvens kropp, materialisation och hur det fungerar med transmedium och andevärlden, så vore det toppen, eftersom jag sedan minst 20 år tillbaka har tecknat andeporträtt efter energier från den andra sidan, så är det extra spännande för mig att eventuellt kunna se dessa energier materialiseras framför mig.

Henrik Ness akvarell blyerts
Bild: Carina Hammarsten

Vad är Psychic & Spiritual Art?

Psychic & Spiritual Art är en form av mediumskap där konstnären/mediet låter sig influeras av andevärlden genom konstnärliga uttryck. Målningar av anhöriga och andliga guider är exempel på detta. Även själsporträtt, änglar och aurabilder.. Mediet ”överskuggas” av anden. Ibland är influensen sån att händerna trycks mot papperet och målarduken. Ibland får tecknaren/ målaren även ner budskap från anden/ energin som blir avmålad.

När jag tecknar mina andeporträtt, så känner jag in dem och tecknar dem på papper, jag ser dem inte med blotta ögat, istället tar jag in energin i kroppen och tecknar efter den.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.