fbpx

Bojji stenar

Boji stenar
Boji stenar är en av de mest fascinerande och äldsta stenarna som någonsin hittats. Det sägs att dessa stenar är lika gamla som jorden. Dessa stenar är ofta som stenar av mänskligheten. Stenarna är i första hand består av svavelkis, som ger dem deras svartbrun färg och finns i plana och sfäriska i former. Boji Stenar har en hårdhet betyget 7 och vanligtvis säljs och används som ett par kvinnliga och manliga stenar. Den släta stenen är kvinnlig och den grova stenen är mannlig.
Däremot kan androgyna stenar användas ensamt, eftersom deras energi är lika med energin i ett par av manliga och kvinnliga stenar. Stjärntecknen är förknippade med dessa stenar är Vattumannen, Skorpionen, Lejonet och Oxen. Boji stenar används främst för att balansera och anpassa dina energifält. Dessa stenar förbättra kroppens elektriska struktur genom att skapa ett elektromagnetiskt fält runt den.
De underlättar också en avvägning mellan de manliga och kvinnliga energier i kroppen och för att undanröja blockeringar så att healing kan äga rum. Boji stenar hjälper till att anpassa alla chakran från kronchakrat till rotchakrat. Det används för att främja regenerering av cellulära vävnader som har skadats. Detta är en bra sten för att behandla minnesförlust, depression och smärta. Den kan även användas i allmänna helande syften och cellförnyelsen. På grund av dess sällsynthet och helande har dessa stenar blivit dyra.
Stenar Boji250

2 tankar om “Bojji stenar

 1. Izabella wanzel says:

  Mycket intressant läsning! Låter som en sten som gjord för mig..
  Minnesförlust, smärta och depression, oxens tecken…….
  Vet du var man kan få tag i en sådan sten?
  Kram på dig.

  Riktigt roligt att du startat upp den här sidan, det går riktigt bra för dig ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.