fbpx

Budskap

Jag får ofta, många fler den senaste tiden, budskap från min guide/ vägledare/Änglar som finns med oss alla.
Det kan vara så enkelt att jag får en ”hint” om att telefonen skall ringa (en speciell person då förstås), att det kommer att knacka på ytterdörren, som t ex häromveckan när jag hade varit nere i tvättstugan och skulle gå förbi ytterdörren i huset, så fick jag en ”känsla” av att min sambo skulle komma och ta i dörrhandtaget, men så tänkte jag för mig själv att ”nej, klockan är ju bara 15.00 och han slutar först om en timme”. Jag hann inte mer än att gå fyra trappsteg upp till köket så tar någon i dörren och in kommer min sambo =)

Ibland kan det handla om saker som jag bör göra, personer som jag bör kontakta eller lämna budskap till och likaså kan det komma förbi en och annan anhörig (från den andra sidan) och ha en önskan om att få hälsa till sin nära & kära här i jordelivet, främst bland mina arbetskamrater då.
Jag har en daglig kontakt med min guide och det känns tryggt och skönt att veta att han finns där.

Jag är omgiven av ett stort andligt team. Jag har en kvinnlig guide från Egypten, en medelålders kvinna, som härstammar från Egypten men som växte upp i Rom. Hennes Hennes budskap till mig är att jag alltid ska följa det mitt hjärta säger är rätt. Hon påminner också om att jag ska stå stark i din åsikt, föra fram den intuitivt och sedan iakta resultaten. Intuition vinner över logik, vilket jag i vissa situationer glömmer bort. Jag ska öva min intuition bortom tvekan, så att jag i alla lägen är centrerad i mig själv och är i samklang med dmitt inre och mitt andliga team.
Jag har alltid genom åren känt en viss dragning till landet Egypten och jag har varit på väg att resa dit någon gång, men alltid hoppat av i sista stund. Men nu känner jag mig redo att möta landet och dess mystiska gåvor och energier det har att ge mig.

imagesjag cleopatra

 

 

2 tankar om “Budskap

 1. Laila Sundquist says:

  OJ! Så likt dig på målningen <3
  Jag har också känt mig dragen till Egypten. Varför vet jag inte.
  Var dit 2004 och det kändes som hemma.(Underbart)
  En del av folket där kallade mig Nerfetite..(förvirande)
  I bland får jag budskap men har inte lärt mig att ta till mig det.
  Så jag säger det aldrig till någon.
  Ha en fin midsommar 🙂 Kramar <3

  • Carina H says:

   Oj! Vad spännande det låter med budskap ….dte är säkert något du ska ta till dig då 😉 Ja, dte var lustigt att man valde att måla mig som Cleopatra på The Studio i Göteborg där jag tog mina fotografier – man tyckte att jag hade samma benstruktur och utseende som henne 😉 och ja, har jag då kanske levt ett tidigare liv i Egypten så kan jag ju ha vissa drag där ifrån 😉 kram och trevlig midsommar på dig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.