fbpx

Fjädrar lite här och var…..

Jag har fått det förklarat för mig en gång i tiden att fjädrar (fågelfjädrar, dunfjädrar m m) skall vara ett budskap från dina Änglar som du har runt omkring dig. Om det är så så har jag verkligen Änglarna tätt inpå – jag har nämligen haft två stycken fjädrar i sängen inatt =)
Jag kan mycket väl förstå varför mina änglar kommer just nu, för jag är inte riktigt kry, jag har en elak allergi/ förkylning som duhnkat mig ordentligt i huvudet och kanske får jag lite extra energi fårn mina Änglar jag har med mig…
Jag har också en Ängel, en underbar väninna, som är bosatt i Finland, som har skickat energi till mig under förmiddagen idag och detta mina vänner, har gjort susen. Jag känner mig lättare i huvudet och halsen gör inte längre ont.

Jag är oerhört tacksam för mina Änglar och min väninna uppe i Finland =)

Via en annan mycket god vän fick jag denna info om fjädrar:”Att se en fjäder symboliserar många gånger kraft från skaparen eller änglar. Du har bett om ett tecken om att du är sedd och brydd över. En grå fjäder symboliserar att släppa det gamla och det som inte längre tjänar den gudomlighet som bor inom dig. Vi alla är ett med dess gudomliga kraft om vi bara är öppen för de tecken som visar sig. Du genomgår nu en förändring på ett djupare plan vilket kommer att visa sig om ett tag.

Jag har Änglarna med mig när jag sänder Reiki på distans, när jag gör mina vägledningar och när jag gör mina kanaliseringar. Änglarna finns med mig när jag mediterar och när jag initieras i någon form av initiering – så kan jag höra dem komma ner ”med en liten duns” på olika ställen, i rummet där jag sitter. Och känslan de ger mig är lugn och ro, trygghet och ibland även styrka, att orka.

Änglarna visar mig vägen och har gjort ända sedan den första gången jag träffade på en.
Det var drygt 25 år sedan nu, jag satt i en bil tillsammans med en vän och ha hade precis fått sitt körkort dagen innan. Vi var ute på en grusväg och körde och rätt som det var fick vi sladd på bilen. En röst sade högt i mitt huvud ”ta på dig bilbältet!” och jag slet på mig bilbältet i farten och satte på min väns bälte. Bara några sekunder senare voltade bilen i luften och landade upp och ner i ett dike. Jag kommer ihåg att jag slog i mina knän och min nacke i nackstödet. När min vän sedan sade åt mig att jag skulle vara tvungen att ta mig ut genom bilfönstret på hans sida, så började jag fundera på hur jag satt. Jag tog av mig bältet och i samma stund slog jag i mitt huvud stenhårt i, och nacken blev värre. jag hade suttit upp och ner och ramlade ner när jag lossade bältet. Men till slut kröp jag ur bilrutan, som var trasig i skärvor här och var, så jag skar mig ordentligt på armarna.

Min vän tog sig ut före mig och hjälpte mig ut.
Väl ute ur bilden så konstaterade vi att bilen låg upp och ner i ett dike och närmaste hus låg bara en liten bit bort. Vi började gå dit.
Väl framme ringde vi på dörren och det var en kvinna som öppnade. Hon såg på oss att vi hade råkat ut för något och bad oss komma in hon var sjuksköterska och hennes man läkare. Vi blev undersökta och klarade oss helskinnade med läkarens och sjuksköterskans hjälp – tack vare Änglarna.

Jag ber Änglarna om hjälp varje gång det blir jobbigt i någon livssituation, när livet frestar på mig, när det blir till att lösa vardagsproblem i livet för både mig eller för andra runt omkring mig, nära och bekanta.

Mitt första möte med en Ängel var när jag var på väg till skolan, som 7 åring, tillsammans med två klasskompisar. Vi hade en lång uppförsbacke innan vi kom till skolan varje morgon och denna gången hade vi en äldre man som gick dryga tio meter bakom oss. När vi kommit halvvägs upp för backen blev det skugga ovanför och bakom oss och vi trodde det blev oväder ute. Då ropar mannen som går bakom oss:

– Flickor, ser ni den stora Ängeln som går bakom er?

Jag och mina kompisar vände oss om och fick se en jätte-ängel på minst 10 meter stå bakom oss och le mot oss. Vingarnas bredd var minst fem meter åt vardera håll och den var alldeles ljus, trots att det var skugga runt omkring. Vi gick vidare för att inte komma försent till skolan men vi glömde aldrig bort denna vackra Ängel.
Efter detta möte så vet jag innerst inne att Änglarna finns och att jag har dem med mig alltid. Att de hjälper mig dagligen med allt det jag företar mig och ger mig goda råd och sitt stöd i alla situationer jag hamnar i.

 

featger_116859352_123102325

6 tankar om “Fjädrar lite här och var…..

 1. Maria westberg says:

  Hej !! Jag ser mycke vita fjädrar just nu o kommer ihåg från 2018 då jag hade parkerat min bil utanför Ica o öppnar dörren o där ligger en rosa fjäder vilket jag aldrig sett nu kommer jag inte ihåg vad den rosa betyder men älskar detta med fjädrar o andra tecken

 2. Lillis says:

  Hej!
  Jag har sett så otroligt mycket fjädrar när jag är ute, mest svarta, men även gråvita och vita. Blev lite orolig för de svarta då jag läste att de förebådar något tråkigt ska kommma.

 3. Rose-Marie says:

  Hej! Hittade en fjäder på min köksbänk idag när jag vaknat.
  Den ser ut som den som ni har på bild.
  Den är liten och börjar med grått nere lite yvigt och slutar med svart i toppen. Förstår det som, när jag läser här, att jag ska lämna det gamla bakom mig. Men att den är svart i slutet på fjädern, vad betyder det?

 4. Eva Agneta says:

  Hej. Jag hade två vita fjädrar på balkongen. Kände sådan tacksamhet över detta. Förstår då att min prövning redan är känd. Hjälp är på väg.
  Tacksam för denna kraft. Känner mig lättare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.