fbpx
3,500kr

Mediumskap och transhealing med lärare Andrej Djordjevitch DSNU från Arthur Findlay College. Datum: 17 - 19  Maj 2024 (fred - sönd) Plats: Kapellvägen 3 i Frufällan.   

2,255kr

I den här kursen kommer du att få lära dig djupgående, utrensande energi- & healingtekniker. Ett utmärkt komplement till den vanliga Reiki energin. Digital e-kurs (distans kurs). Du kan starta kursen när du vill.  

1,999kr

Munay-ki består av tio initieringsriter, vars syfte är att höja mänsklighetens medvetandenivå transformera vårt energifält. Datum: kommer inom kort

9,999kr

1 årig Spirituellt mentor och coach. Kurskompendium på 50 sidor. Startdatum: 4 februari 2023  kl 10 - 17.00 + ytterligare 5 kursdagar.

2,000kr

Esotersik grundkurs - vad är esoterism? 13 - 14 maj kl 10 - 17 båda dagarna

1,255kr

Spirituell Art är en form av mediumskap där konstnären/mediet låter sig influeras av andevärlden genom konstnärliga uttryck. Målningar av anhöriga och andliga guider är exempel på detta. Även själsporträtt, änglar och aurabilder. Distans kurs!

4,000kr

Under den här kursen får du möjlighet att lära dig att se kroppen spirituellt - fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Kursstart: Augusti 2023 kl 11 - 16.30 i Frufällan (10 min från Knalleland)

6,999kr

Regressions terapeut, vägledare genom tidigare liv i Frufällan/ Borås start:18 maj 2023 kl 10.00  - 15.00 + 5 kursdagar ytterligare. 👉 Det går att medverka digitalt/ online, men bästa upplevelsen får du på plats. 

1,500kr

Detta är en speciell typ av målning där man använder sig av sin intuition och målar det som kommer med sin egen personliga energifrekvens. Du kommer att få lära dig grunderna i akryl och du kommer att få öppna upp för din egen energi frekvens och måla tillsammans med dina guider, som du får tillgång till via en meditation. Datum:  Framskjuten pga för få bokningar 

9,999kr

Den här utbildningen är uppdelad i fyra olika delar för att du skall få så mycket ut som möjligt av utbildningen och dessutom valuta för dina pengar. Vi har lagt in det mest grundläggande i vår utbildning + bonus delar,  för att vi vill att du skall känna dig trygg, säker och stolt över att utbilda dig till ett Spirituellt Medium. För dig som brinner för att öppna upp för det spirituella och alla energier. Kursstart: När som helst, den är individuell och det ingår coaching samtal digitalt med Carina som lärare, under utbildningens gång.

399kr

Alla har vi upplevt fysiska, mentala, emotionella och själsliga symptom - men hur kan vi lära oss att lyssna till kroppen signaler? Den här workshopen lär dig att se kroppen spirituellt - fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Du får en möjlighet att utveckla din intuition och det spirituella sinnet genom olika energier och frekvenser. Workshop online: 14 september kl 18 - 21

495kr

Nu öppnar jag upp för en spirituell, andlig och medial cirkel i Borås. start 10 maj 2020

1,999kr

Guldstrålen är ren och lägger sig som ett skimmer över hela din aura och den höjer även din egen energifrekvens. Den här energin tar bort alla negativa energier som kan tänkas finnas i din aura. Distans kurs. Kursen startar när som helst på distans.