Carina som medium, utbildare och kursledare

Jag är idag 48 år och arbetar som diplm spirituellt medium och Reiki Master.

Jag började utbilda mig till medium redan 2004, genom en kurs i personlig utveckling hos en kvinna som var Homeopat – där fann jag mitt inre, mitt eget högre jag och min älskade skyddsängel – Ärke Ängel Metatron. Han gav mig en hel del geometri och symboler att jobba med redan från början och han rensade bort alla blockeringar, rädslor och annat som jag hade i mitt bagage. Jag började förstå att mitt liv hade ett särskilt syfte, att jag hade en speciell livsuppgift att fylla här på min väg genom livet.

Tidigare genom åren hade jag haft så många upplevelser, så många andliga möten med guider, änglar och anhöriga avlidna släktingar från den andra sidan, så många obesvarade frågor redan som liten 6 åring och vid 37 års ålder kände jag att nu var jag redo att söka svaren. Efter den här Personlig Utveckling utbildningen gick jag vidare till dipl medium utbildning hos Kicki Johansson i Borås. Därefter öppnade sig andra vägar för mig via Reiki I, II och Reiki Master, Andlig Kirurgi & Healing, Kanalisering, Stora Änglakursen – att tala med änglar, Guds Kärleks Nåd initieringar, Friskvård & Hälsa 200 p, Kursledare, Projektledare, Friskvårdsombud och nu senast startade jag mitt eget företag CH Spirituellt i Februari 2014 med diverse utbildningar, kurser, behandlingar, föreläsningar och workshops – med HELA människan i fokus och förebyggande friskvård och hälsa som vision.

935096_127032937502748_759924720_n

Ljusarbetare – Lightworker har jag varit hela mitt liv.

Det har varit min uppgift sedan barnsben att lära ut och hjälpa, stötta andra i min närhet och omgivning.
Jag har känt det som ett kall i livet att hjälpa andra, min familj, mina medmänniskor, vänner och bekanta och jag växer i att kunna göra det. För mig är det kärlek för själen att kunna hjälpa en annan människa, oavsett vad det handlar om och det blir en kick när mans er glädjen och hoppet tändas i deras ögon.

Mitt stora intresse är att arbeta med och se hela människan och det är ett koncept som jag håller hårt på – både inom det mediala, andliga och när det gäller hälsan och friskvård, för jag anser att dessa två hör ihop – Kropp & själ är ett.

För att må bra i kroppen måste också själen må bra, på det fysiska, psykiska och det mentala planet.

När jag håller mina kurser

När jag håller mina kurser, så inleder jag alltid med en ceremoni som att öppna upp Änglaportalen, så att änglar, guider kan närvara vid behov och stöttning under kursens gång, sedan tänder jag ett ljus och därefter vår varje kursdeltagare presentera sig och berätta varför han/ hon valt att gå just den kursen, om han/ hon upplevt saker som gör att nyfikenheten tagit överhanden eller att det kändes rätt att välja just den här kursen bara. De får också jobba i grupp med varandra, de får dela med sig av sina erfarenheter och de får ställa frågor under hela kursens gång. Under hela kursen, även när vi äter lunch och när vi fikar, så tar vi upp de frågor som blir aktuella under kursens gång och inga frågor är för dumma. Alla får de svar de väntat på, innan det avslutar kursen. Och allihopa har de öppnat upp för det mediala och för det underbara som finns där djupt inom oss alla – vårt inre rum.

Jag ser ”HELA” människan när jag håller föredrag, vägleder, behandlar, utbildar och kanaliserar.

#carina hammarsten
Naturligtvis jobbar jag under fullständig sekretess och tystnadsplikt, mot alla mina kursdeltagare och klienter.
Jag lägger aldrig upp något på sidan som inte är godkänt av kursdeltagarna eller klienterna.

Känn dig varmt Välkommen till oss och vår gemenskap

Carina Hammarsten

 

3 tankar om “Carina som medium, utbildare och kursledare

  1. Helene says:

    Skulle oxå vilja gå såna kurser , vet du om det finns i Gävle ?? Å vad kan en sån kosta ??

    Ha en toppen fin helg nu , kramar å kärlek <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.