fbpx

Chans till gratis spirituell vägledning!

Nu mina kära vänner kör jag igång en tävling, där jag lägger 50 st korta vägledningar och 2 st längre vägledningar.
Förut så gick det inte att se alla som gillat & delat, men nu hoppas jag att det skall fungera i och med nya hemsidan. Jag har även ett bättre system på gång men det är inte riktigt klart ännu.

För att delta i tävlingen så gör du följande:

 1. Gilla & Dela ”Carinas Tarot” på Facebook (klicka här för att gå till sidan)
 2. Skriv en kommentar nedan om att du vill delta (längst ned på sidan finns det ett formulär 🙂)

OBS! De som redan har gillat min FB-sida kan bara trycka ”gilla” på själva blogginlägget (knappen finns nedan)

Jag kommer slumpmässigt välja ut vinnarna till både de kortare och de längre vägledningarna.

Tack alla ni som deltar!

12688_10151164966304580_1191702592_n

277 tankar om “Chans till gratis spirituell vägledning!

 1. Mia Annelund Bertelsen says:

  Provar igen o hoppas på lite tur, en vägledning skulle verkligen sitta fint då jag mår väldigt dåligt, sitter fast och är väldigt förvirrad.
  Kramar <3

 2. Marie Lindau says:

  Jag har gillat o delat men antagligen skrivit på fel plats, men här hittade jag sidan Hmm hoppas jag kan få en liten vägledning i alla kram <3

 3. Moa Mordengren says:

  Nu har jag gillat och delat. Har en trasslig relation med min dotter och vill ha hjälp med hur jag ska hantera situationen. Vore tacksam för hjälp. Tack på förhand!

 4. Eva-Lena Listad says:

  Tack snälla du för vägledningen. Det stämmer väldigt bra det du förmedlar i vägledningen!!
  TACK!!!

 5. Emily J says:

  jag hoppas verkligen att det blir jag som får vägledning denna gången, har inte en aning om åt vilket håll jag ska gå.

 6. Veronica Graarup says:

  Jag har delat och gillat hoppas nu på att få lite mera medvind i seglena än vad vi kanske har haft dom senaste månaderna hoppas på en väglednings vinst

 7. annika arven says:

  äntligen har jag förstått hur jag ska göra gillat och delat varje tävling men inte skrivit här hoppas på en vägledning

 8. Izabella wanzel says:

  Tack snälla för all vägledning och din dyrbara tid som du ger oss.
  Vad kan JAG göra för dig Carina?
  Kram o pözzzz på dig vännen 🙂 ❤❤❤

 9. Susanne Sundberg-Johansson says:

  Min mamma brukade lägga tarot för mig men efter en lång återhämtning pga av sin bröst cancer så har hon inte haft ork till att koncentrera sig. Sist hon lade ett kort för mig var nog ca 7 år sedan och då konstaterade hon att min cirkel var sluten och att jag skulle börja på en ny. Som det är nu känner jag mig lite vilsen och hoppas på att jag är en av dom som får vara med och vinna.
  Mvh Susanne

  • Carina H says:

   Först vill jag beklaga att din mamma blev sjuk. Jga hoppas att hon mår bättre nu. Sedan vill jag säga att jag lägger dess akorten för dig idag, för att jag också fått till mig för ca 7 år sedan att ”min cirkel var sluten” och att jag nu påbörjat en ny (ett nytt liv mitt i detta livet alltså) och jag antar att du gjort detsamma. Det fungerar tydligen så när man lyckats utföra allt det som man bestämt sig för att göra innan man föds och även om det är i mitten på detta livet, så börjar oman om från början igen. Jag vet hur dte känns, detta att vara vilsen så nu vill jag verkligen ta chansen att lägga korten för dig och se om jag kan hjälpa en själsfrände (som liksom jag har börjat om på ett nytt liv, en ny cirkel mitt i livet) 😉 Här kommer din vägledning:KOrte jag får upp är den vetenskapliga verkligheten, den rationlla, logiska uppbyggnaden av Universum. Din intellektuella del av ditt högre jag dominerar nu, från det att du börjat på en ny cirkel. Du har en sund distans till ditt känsloliv, och kan se ditt liv och dina problem och konflikter som från ovan. Detta leder till att du har ett större lugn än annars och kan ta itu med din vardag. Du kan med självförtroende framföra dina åsikter, utan onödigt känslospill, och du har samtidigt förmågan att lyssna på andra, utan att behöva döma vem som har rätt och vem som har fel. Du kommer, liksom ajg själv, att växa i din uppgift att hjälpa och leda andra människor i din omgivning – för du är en hjälpare/ kjusarbetare som jag själv. Lita på din egen intuiton. Skriv gärna ett pm till mig om du vill veta mer om hur det är att ”börja en ny cirkel, ett nytt liv, en ny början, mitt i livet”…. 😉 många kramar till dig själsfrände

 10. Maria says:

  WOW.. vet precis vad du menar, håller på att arbeta med det.. men mycket bero på svek rädsla och massor med tårar.. men fick en vägledning i söndags på en seans som jag då fick av min farmor som kom. att jag skulle se människor som när bulldegen behöver jäsa i olika stadier. så denna vägledningen passar så bra in och att jag verkligen ska ta tag i det… Tack!! <3

  • Carina H says:

   Härligt med positiv feedback från dig och att din farmor kom till dig 😉 och ja, jag är glad att jag kunde hjälpa dig, kram

 11. Linda Neldemyr says:

  Hej Carina.. jag har gillat, delat & hoppas att du drar ett kort för mig 🙂 ….Men skulle egentligen behöva en riktigt lång vägledning då jag befinner mig mitt i kaosets öga just nu…Känns som om jag tappat bort min egen röst/själ?
  Kram & värme till dig!
  Linda

  • Carina H says:

   Rensa ut skräpet. Bjud in tioll en psykisk rensning. Hur mycket ”skräp” bär du egentligen omkring på i ditt energifält? Skräp generera irritationer, stress, oavslutade affärer och mental och känslomässiga gifter i kroppen. Det är distraherande och och jobbigt för den läkande processen. Ditt mål: att släppa onödiga tankar och känslor

   • Linda Neldemyr says:

    Tack för ditt svar! Allt du skriver stämmer..men det är svårt att veta vart man ska börja? Kämpar dagligen med att försöka släppa all skit.. Du har verkligen rätt..jag har såå mycket negativt i mitt energifält.. Jag är ”för” öppen och kan inte stänga av..
    Har en Adhd diagnos som förvärrar & försvårar att bara sluta tänka..:(
    Har varit sjukskriven mer än ett år..inga mediciner fungerar än.. men kämpar på.. Tack för din tid 6 energi 😉
    Linda

    • Carina H says:

     Kan förstå att det kan kännas en aning jobbigt med all negativ energi, jag sänder dig reiki ikväll runt kl 20 så ska vi se om vi kan lösa upp dne där negativa energin lite grann? 😉 kram

  • Carina H says:

   Förändra orostankar, Var uppmärksam på något som du oroar dig över. Vad gör du när du oroar dig? HUr mycket kraft förlorar du på att oroa dig och från vilken del av din kropp förlorar du kraften? Ditt mål: att observera hur mycket orom orsakar din hälsa och att motarbeta stressen från dina käsnlor med böner och positiva handlingar

 12. Cecilia Carlsson says:

  Hade verkligen behövt lite vägledning efter tre jobbiga år som sjukskriven. Blivit ryggopererad två ggr och hoppas nu på en ljusare framtid

 13. erika s says:

  Skulle behöva lite vägledning, känns som att Jag står och stampar på samma ställe hela tiden och blir så negativ av det. .

 14. Tersa Nilsson says:

  Har gillat o Delat nu hoppas Du kan hjälpa mig med en vägledning då allt är upp o ner för mig!

 15. Marie Ringström says:

  Hej Carina !

  Vore tacksam om jag kunde få lite vägledning av dej,känns lite jobbigt med allt just nu.

  Tack på förhand.
  Mvh Marie.

  • Carina H says:

   Se det positiva i allting. Detta är en dag för att vara optimistisk enbart. Oavsett vad som kommer i din väg, så är din uppgft att sebara det bästa i det som kommer. Ditt mål: att öva på kraften i att tänka positivt

 16. Annika Ytterdahl says:

  Jag vill gärna delta :)…skulle behöva lite vägledning när jag själv inte kan se nån lösning. Tack 🙂

  • Carina H says:

   Ta steg för att bli förnuftig. Tänk på en sak i din fysiska hälsa som du har nonchalerat eller undvikit, och fråga dig själv varför du gjortd etta. Kankse måste du byta diet/mat eller så behöver du motionera mera. Ditt mål: i slutet av denna dagen, bestäm dig för att ta nya steg, eller försök ta reda på varför du medvetet saboterar ditt läkande

  • Carina H says:

   Marie-Louise Hagström : Förändring – försök att identifiera en liten förändring som du har skjutit upp och som skulle kunna förbättra ditt liv. detta kan vara allt fårn att städa en byrålåda till att skaffa sig en ny frisryr. Förändring i sig kan vara skrämmande annars. Ditt mål: att förstå att du har skjutit upp även små, obetydliga förändringar för att intuitivt så vet du att de kan tända kraftfulla förändringar .

   • Marie-Louise Hagström says:

    Härligt Och Tack Så Jättemycket ! Får skaffa lite Energi och fundera lite. Finns Så Mycket att förändra 😀 Dyker säkert upp något som kommer att kännas viktigare än allt det andra. Mysigt <3 Än en gång. Tack Snälla och Kramar från <3 – At

 17. Emilia Edlund says:

  Har nu Gillat och Delat. Hoppas på lite tur nu, skulle så gärna vilja få en vägledning av dej.
  Ha en bra dag.
  Mvh Emilia

  • Carina H says:

   Emilia: Använd din visdom. Ägna dig åt din visdom idag. Erkänn ennav det största sanningar som du lärt dig, ochlägg dem till ditt liv på något vis. Ditt mål: att använda din visdom och känna hur kraftfull den är när du tar den från tanke till handling

   • Emilia edlund says:

    Tack för vägledningen. Ska försöka ta till mej det. Vet bara inte riktigt om jag förstår det där med visdom. Är det mina erfarenheter jag ska ta vara på, och använda mej av?
    Kram Emilia

  • Carina H says:

   Carina Wiklund: Släpp all bitterhet. Försök att känna igen en enda bitter känsla som du skulle behöva släppa, och kom iuhåg att alla typer av bittrehet är gift och skadar den läkande processen. Ditt mål: Att bli medveten om dina anlendingar till att du fortsätter att vara arg och istället börja släppa negativa känslor i slutet av dagen

  • Carina H says:

   Linda Jensen: Följ dina drömmar.Peka ut en speciell dröm eller ambition som du har skjutit upp. Vad är det som motiverat dig till att skjuta upp positiva händelser? Ditt mål: Att bestämma dig för huruvida dina ursäkter är ärliga och om de inte är det, förösk att hitta den riktiga ursäkten till att du har skjutit upp detta så att du kan göra något åt det.

 18. Evelina Karlsson E. says:

  Hej ! Jag har gillat och delat. Visste inte var man skulle skriva de. Men skriver det här :).
  Nu hoppas jag på lite tur 🙂
  När får man veta vem som vunnit ?
  Ha det så bra !

  • Carina H says:

   Evelina Karlsson E: Välj att läka dig själv. Detta är en dag som är perfekt för att lägga jobbiga känslor och problem åt sidan coih transformera dem till positiva känslor istället. Försök att finna en outredd sida av arga känslor och sårbarhet och fråga dig själv varför du fortfarande inte finner lugn? Fokusera på hur mycket kraft du förlorar på varje negativ känsla/ tanke. Ditt mål: Att försöka att förstå att du väljer att vara arg och ledsen istället för att välja att läka dig själv.

  • Carina H says:

   Malena Wiklund: Bryt negativa vanor. Var medveten om en negativ sak som du har bjudit in i ditt liv som gör att du förlorar en massa kraft och jobba på dne här situationen. Detta kan vara att du tänker negativa tankar, äter mer än du borde, eller är konstant sen av dig. Ditt mål: att känna igen och vara medveten om att om du gör om eller släpper oproduktiva vanor som inte är bra så kan det vara utmanande och otrevligt att göra – men det är alldeles nödvändigt att du gör dte ändå

 19. Maria G says:

  Åh vad jag önskar att jag fick bli en av dem som får lite vägledning. Skulle så innerligt behöva det för att se stigen framför mig. Gillar och delar så är det bara att hoppas!

  • Carina H says:

   Maria G: Bli ”bättre”. Upptäck en sak som skulle kunna göra dig bättre och mer energisk och kraftfull på vem du är och vad du gör, och gör det till en rutin i ditt vardagliga liv. Om detta är svårt för dig att göra, försök då komma på orsaken till varför ”bättre” är något som du inte vill bli. Ditt mål: att försöka komma på hur och varför du soboterar din egen styrka

 20. Anne says:

  Ah, var det här man skulle kommentera om man ville deltaga… gick ju in på din fb-sida och gillade, delade och kommenterade… 🙂

 21. Anneli says:

  Jag behöver verkligen vägledning o mitt liv, har så många frågor om hur jag ska välja. Tidigare i mitt liv har jag gjort många dåliga val men hoppas vara på rätt väg i livet. Gillar på FB.

  • Carina H says:

   Anneli: Välj en annan inriktning. Du ska veta att läka handlar ibalnd om attstyrka, vilja, och förmågan att byta inriktning/ väg. Många människor skjuter upp detta pga lathet eller rädsla för vad som skall hända och sedan undrar de varför de inte är lyckliga och mår bra. Ditt mål: att ta ett bestämt, effektivt läkande beslut i slutet av dagen som kan ändra inriktningen i ditt liv på ett positivt sätt.

 22. linda veirud says:

  Hade vart jätteintresant att få en reading!!! har testat en från USA innan, och det va spiken på huvudet! Och det va efter detta jag verkligen börjad tro på att det finns sånna som KAN!! :))

  • Carina H says:

   Linda Veirud: Undersök dina personliga samspel. Bestäm dig för om du är någon som alltid ger till andra men sedan känner dig utnyttjad och inte uppskattad. Om detta får dig att känna dig träffad så kan det bero på att du har ett livsuppdrag att söka kärlek som är byggd på din motivation att finnas där för alla. Ditt mål: att undersöka huruvida dina samarebten/ samspel lämnar dig fylld av kraft eller tar kraft ifrån dig

   • linda says:

    😉 spiken på huvudet igen!!!!!! har jobbat på detta under flera år nu, med att rensa bort dom som bara ”tar” energi…….. annars e det nog så ja, att jag lever för att glädja o hjälpa andra!!! då mår JAG bra oxå!!! Tack så jättemycket, Carina!!!
    återkommer nog gärna för vidare kortläggning, och ev skulle jag vilja ha ett sådant andeporträtt…
    vet inte riktigt om jag vågar bara…;)
    Men återigen, tack för ”readingen”, och för att det finns sånna som du!!!!!

    • Carina H says:

     Åhhh…vad glad jag blir och tacksam över min gåva att få ha väglett dig till dne härliga bekräftelsen =) Klart du ska våga ett andeporträtt?! ;)… men det är du som väljer, kram. Du är varmt välkommen KRAMIZ

  • Carina H says:

   Eva: Ta tillbaka din kraft. Notera en orsak till varför du ger bort din kraft och energi varje dag i ditt vardagsliv och fråga dig själv om situationen är värd att förlora ditt inre lugn och frid i kroppen på. Ditt mål: att ta tillbaka din kraft i en positiv och medveten bemärkelse

  • Carina H says:

   Eva-Lena Listad: Var öppen för den andliga vägledningen! Fundera över den här frågan: Hur förväntar du dig att dina böner och din vägledning skall komma till dig? Bokstavligt talat? I en vision? Är du en som som säger att hon ”väntar på att hennes böner ska bli besvarade” för att du önskar väglending med ”ett säkerhetsnät? Ditt mål: att medge eller erkänna osäkerhet och att du kanske är skeptisk innerst inne?

  • Carina H says:

   Malin: Var tacksam för allt. Denna dagen, affirmera (tänk för dig själv) ”mitt liv är perfekt” – var tacksam för allt och alla i ditt liv utan att tvivla eller ha några som helst förväntningar. Ditt mål: att lära dig hur du ska få förändringar att hända är att välsigna och känna tacksamhet för även de mest svåra delarna i ditt liv.

  • Carina H says:

   Annki Tvilde: Visualisera dig till en hälsosam kropp och sinne. Visualisera dig själv som en helt frisk människa, inifrån och ut. Gör en sak som får dig att koma närmare det tillståndet. Ditt mål: att göra vad som helst det behövs för att bli den friskaste och hälsosammaste ”du” som går att bli! (Detta menas inte med att du inte är frisk utan att du är frisk men kan bli ännu friskare/ häslosammare).,

  • Carina H says:

   Suen Hammarström: Fastställ dina hälsorelaterade rädslor. Fråga dig själv om du är rädd för att läka. Ditt medvetande minne kommer att säga ”nej” eftersom det är det mest logiska svaret. Men den här frågan är till det djupare minnet i dig (det undermedvetna) – ditt känslomässiga jag, som kan ha utvecklat rädslor för att bli läkt. Ditt mål: att utforskla huruvida du har djupt rotade anledningar till att vilja skjuta på din läkning

 23. Izabella wanzel says:

  Hej Carina… Jag har gillat och delat.
  Jag var på änglameditation igår…somnade, hahaha, fick inte ut så mycket.
  En del somnar vid olika typer av meditationer, har du en aning om varför det är på det viset?
  Kram på dig o ha en underbar söndag, tack för att du finns för oss…

  • Carina H says:

   Godmorgon Izabella!
   Ja, jag somnar (eller kan man säga nickar till) nästan alltid då jag mediterar – allra helst när jag mediterar i grupp då) och jag har fått det till mig att det beror på att man behöver healing, fylla på sin egen energi och när du nu ”somnar” så är du egentligen medveten i det undermedvetna och det är detta sinnet som tar emot dne information m.m som Ängalran ger dig och som du kommer ihåg, undermedvetet. Så jag skulle vilja säga att det är positivt att ”somna” eller ”nicka till” som vi båda gör – jag antar att du ger ut mycket av din energi och dig själv dagligen och då måste du får en möjlighet att fylla på den energin någonstans ifrån – och detta gör Änglarna åät dig =) Samma sak som att Änglaran auppskattar att du ger av dig själv/ din energi/ din kraft dagligen till dem som behöver det 😉 kram

   • Izabella wanzel says:

    Tack snälla goa Carina för ditt svar. Det värmde gott må jag säga…
    Det är sant att jag gör mycket för andra, så att det låter väldigt troligt det du skriver.
    Tack för din hjälp, det uppskattar jag väldigt mycket.
    Kramar till dig vännen ❤❤❤ 🙂

  • Carina H says:

   Ta med humor i ditt liv! Fundera över huruvida du har humor eller inte. Läkning går snabbare med humor, och skratt kan lysa upp nästan vad som helst – framför allt ”dag – för dag ” irritationer. Ditt mål: ta med humor i allt som skapar stress i ditt liv, eftersom humor är dne starkaste responsen som du kan ge på irritationer i livet

 24. Ann-Charlotte Blomberg says:

  Hej kära Carina jag vet inte rigtigt vad en webbplats är, hoppas det funkar iallafall skulle bra skönt med en liten vägledning just nu när jag inte mår så bra då jag tyvärr lyckats röra om i familjegrytan som en del tolkade på sitt eget vis som inte var menat på det sättet kram Lotta

  • Carina H says:

   Ann-Charlotte Blomberg: Var aktiv.Var uppmärksam på en av de största områdena i ditt liv där du är osäker och se hur mycket kraft det tar av dig. Var sedan uppmärksam på en enda liten handling du kan göra för att släppa denna osäkerhetskänslan. Ditt mål: att observera huruvida du är aktiv eller passiv, eftersom läkande kräver aktiv energi

   • Ann-Charlotte Blomberg says:

    Tack snälla Carina ! Jag blev väldigt glad att få ett bra råd, jag tror att jag vet vad du syftar på.
    Har börjat sätta ner foten lite mer än jag klarat förut och be om hjälp när det behövs !!!!
    Ha en mysig kväll kram skickar dig ljus och kärlek med hjälp av våra änglar Lotta

    • Carina H says:

     Härligt med bekräftelse! Ja, jag tror att du innerst inne vet vad jag menar. =) kram och ljus o kärlek till dig med vännen

  • Carina H says:

   Marie Persson: Upptäck dne där speciella personen! Den här dagen, se den där speciella personen som du nyligen nonchalerade eller förbisåg. Den personen är din lärare, din speciella Ängel, och han/hon kommer att säga eller göra något som du har väntat så länge på, bara för att du känner igen skönheten av hans/ hennes själ. Ditt mål: att se att alla är kapabla att hjälpa och läka och vice versa

  • Carina H says:

   Monika Öberg: Öva dig på konsten att transforera! KOm på en situation i livet som tar din kraft. Transformera den situationen till något positivt, håll kvar dte perspektivet som en själslig disciplin för resten av dagen. När din själ ramlar ner i negativa banor igen, andas då bara, och be sedan om att få komma tillbaka till ett positivt inre. Ditt mål: att öva dig på konsten att trasnfomera

 25. Linda Persson says:

  Hejsan!
  Tack för kortet medicinkvinna. Men vem ska hela mig, jag är så grymt sårad o mår så ”pecka” så orden räcker inte till. Hade varit överlycklig om jag hade fått lite hjälpande info, som förhoppningsvis kunde hjälpa mig med styrka till fortsättningen. Känner mig hatad, ratad, sviken, bedragen o utrotningshotad, mm. Så ork, vad e det? Du har en fantastisk gåva, o just nu hoppas jag att din gåva väljer att hjälpa o stötta min gåva.

  • Carina H says:

   Anna Paulin: Våga vara kreativ. Tänk på alla kreative ideér som kommer till dig på en och samma dag. Hur många av dom slår du bara bort som triviala och oproduktiva? Läkande kräver opraktiska och vågade kreativiteter. Ditt mål: observera eller se över hur du svarar på din egen kreativa röst – är du mottaglig eller själv-kritisk?

   • Anna Paulin says:

    Tack för kortläggningen 🙂
    Jag kreativ? Ja inte för att jag kan komma på massa med kreativa saker som kommer till mej om dagarna, det kan jag inte minnas att jag får. Men jag virkar, ibland målar jag , ute och går. Men där emot så tänker jag ofta vad jag ska göra, behöver göra något med händerna.
    Kram på dej 😀

    • Carina H says:

     Ja, det var väl den speglingen som korftet gjorde…du behöver något för händerna, precis som jag själv 😉 kram

  • Carina H says:

   INger N: Förbli centrerad. Fokusera på medveten stillhet. Oavsett hur stressad den här dagen är, så ska du föröska att förbli centrerad och lugn. Ditt mål: att lära dig att du kan kontrollera din psykiska energi

   • Inger N says:

    Tack Carina! Det var väldigt träffande, då jag har det jobbigt med stressen i mitt liv. Jag får fortsätta i samma spår förstår jag o bli ännu bättre på medveten stillhet som jag påbörjat 🙂

 26. Karin Olofsson says:

  Nu hoppas jag på tur =) Skulle vara jättekul att få chansen att få lite vägledning när livet just nu känns som ett stort frågetecken… <3

  • Carina H says:

   Karin Olofsson: Överlämna dig till det underbara! Försök att identifiera en rädsla som du behöver överlämna villkorslöst i händerna på det gudomliga/ underbara – med betoning på ”villkorslöst”. Den här bönen kan verkligen förädndra hela ditt liv. Ditt mål: att lyfta bördan av rädlsa från din själ

 27. martina says:

  Kan man få för många tips här i livet? Jag lär mig varje dag något nytt. Gillat och delat hoppad på tur.

  • Carina H says:

   Susanna Kling: Känn igen din första tanke. Detta är en dag för intuitiva övningar, där du erkänner att dina första tankar är dina bästa tankar och vanligtvis svarar på din klaraste intuitiva röst. Ditt mål: att lägga märke till din egen intuition

 28. Tina Jensen Svärd says:

  Absolut jag vill vara med o vara en av dom som får en läggning av Dig. Mycket står på spel ang min framtid……..
  Namaste <3

  • Carina H says:

   Tina Jensen Svärd: Var uppmärksam på din attityd! Bestäm dig för om du spenderar mesta delen av din energi i en positiv eller negativ stämning. Måste du påminna dig själv om att vara positiv, eller är du naturligt positiv? Ditt mål: att bli uppmärksam och vaken på om huruvida du är omedvetet positiv eller negativ

 29. Fia says:

  Jag gillar och delar och vill gärna deltaga i denna tävling, hoppas naturligtvis på en av vinsterna också 😛

  • Carina H says:

   Malin Johansson: Reflektera över stolthet och ego. Erkänn att negatv stolthet skapar mer skada och lidande för ett förhållande och till ditt liv som kan mätas. Försök att se var du förlorarkraft pga ”falsk stolthet” och förstå att det är ett git för ditt läkande. Ditt mål: att reflektera över saker som har med stolthet och ego att göra.

  • Carina H says:

   Maria: var uppmärksam på dina konversationer. Var uppmärksam på de konversationer som du har idag. Är de produktiva eller elaka? Är de fulla av skvaller eller stimulerande information? Ditt mål: att känna igen kvalitén på information som du matar din hjärna med varje dag.

 30. Zenita says:

  Åhh jag vill………… 🙂 Jag gillar verkligen din nya hemsida. Den är riktigt clean och fräsch…

  • Carina H says:

   Zenita: Förlåt dig själv. Försök att hitta ett område i ditt liv där du är arg på dig själv eller där du tenderar att ha glömt något som du har gjort. Läkande kräver att man förlåter både sig själv och andra. Ditt mål: att älska dig själv tillräckligt för att läka

  • Carina H says:

   Jennie: Öva på att visualisera. Visualisera vad du behöver för att läka och skapa i ditt liv. Bilderna behöver fylla upp alla dina chakran, så placera medvetet bilderna i vart och ett av dina chakran. Med din andning , animera bilderna, och få liv i dem. Ditt mål: att öva och lita på krfaten i att visualisera

  • Carina H says:

   Anneli Andersson: Tillbringa dagen med Gud/ Änglarna. Detta är en dag för dig att tillbringa med Gud/ Änglarna. En dag för böner, en dag av tystnad och vila. Föreställ dig att hela din värld är ett enda stort heligt kapell. Varje tum av ditt liv är fyllt med skönhet och närvaron av det gudomliga. Ditt mål: att visualisera dig själv tillsammans med Himlen varje minut av din dag

   • Annelie Andersson says:

    Tack Carina! Kan det möjligtvis vara därför jag är så trött o slö idag. Psst… Måste nämna att jag bor i ett gammalt kapell . Alla som kommer hit känner alltid ett lugn, både människor o djur. Kram <3

   • Carina H says:

    Ingela Norman Gabrielsson : Acceptera livets utmaningar! Reflektera över saker som du har blivit kallad att uthärda i detta livet. Kom ihåg att vi har alla vår beskärda del av hinder som en väg utstakad för att hjälpa oss att växa andligt och att tjäna GUd. Ditt mål: att undersöka utmaningarna i ditt liv och sluta fred med dem

  • Carina H says:

   Lena: Se synkroniciteten. Notera alla synkronicerade händelser och sammanträffanden som händer denna dagen, och vet att inget händer av misstag. Ditt mål: att uppskatta det gudomliga som är vävt in i varje minut av ditt liv

   • Lena says:

    Vi var 2 st Lena som skrev direkt efter varandra,så jag vet inte vilken Lena det här budskapet va till,men jag tar gärna åt mig budskapet fastän jag redan lägger märke till den fantastiska synkroniciteten 🙂 Tack !

  • Carina H says:

   AnnaKarin Pettersson: Välj att stärka dig själv. detta är en dag att öva sig på att kunna välja. Välj humöret som du vill ha – detta oavsett om du har en positiv eller negativ attityd – valet är upp till dig! Ditt mål: att förstå att du har verkjligen förmågan att förbättra ditt eget liv idag!

  • Carina H says:

   Britt-Mari: Undersök oavslutade affärer. försök att hitta en oavslutad affär (detta kan handla om en person eller en arbetsuppgift) och gör sedan vad som behövs för att avsluta denna affären. Om du ser att du omöjligen kan avsluta affären, så har du kommit på ett stort porblem och en allvarlig blockering i ditt läkande. Ditt mål: att förstå att alla erfarenheter antingen gör dig bitter eller bättre

   • Britt-Mari says:

    Tack så mycket Carina. =D

    Här får jag nog ta och leta lite i mitt inre för att hitta den ”oavslutade affären”. Jag ska ta mig en ordentlig funderare. Några gamla blockeringar vill jag inte ha kvar och bitter vill jag inte bli.

    Kram

 31. ML says:

  Har gillat men funkade inte att dela sidan :/
  Denna sidan funkar att dela så det gör jag istället och hoppas få delta

  • Carina H says:

   ML : Förlita dig på dig själv. Titta på frågan om beroende. Förlitar du dig på att andra gör det du borde göra själv? Läkande är en solo ansträngning, och under tiden som vi alla behöver stöd under dne här processen, så ligger naturligtvis ansvaret hos oss själva. Ditt mål: att försöka komma på hur du släpper taget om dina personliga ansvar till andra

  • Carina H says:

   Godmorgon Laila!
   Tack snälla för din omtanke om min far. Jag gör detta för er alla för att det värmer min själ och mitt hjärta. Kram =)

  • Carina H says:

   Sara Lindgren: Avstå från kontroll. Försök att komma på minst en person som du har ett behov av att kontrollera och fundera över varför den kontrollen betyder så mycket för dig. Vad är du rädd för skall hända om du släpper kontrollen? Ditt mål: att känna igen hur mycket stress genererar i din kropp genom att du kontrollerar någon annan

  • Carina H says:

   Therese Apell: Ät hälsosam mat. Ät bara mat som är bra för dig. Kankse är detta något som du normalt gör, och isåfall ska du vara stolt över dig själv 😉 över hur bra du sköter om din kropp och dig själv. De flesta människor vet att dom borde vara mer uppmärksamma på det här området, men finner det mycket svårt. Ditt mål: att äta hälsosamt

   • Miya Hasselgren says:

    Precis så här skrev du till mig vid min första ”vägledning”. Funderar på om du har ett antal färdigskrivna stycken som du varierar mellan…? VARENDA ORD är exakt som du skrev till mig.

    • Carina H says:

     Ja du, det kan jag lova dig att jag inte har några färdigskrivna stycken – men å andra sidan så lägger jag ju Tarotkort ur olika Tarotlekar och just detnna kortleken var exakt densamma som du fick vid den fäörra vägledningen veckan innan och ja…vilka slutsatser drar man av detta, jo att de korten som du får upp är de korten som är av betydelse i ditt liv ”just här och nu” och jag skulle kunna lägga 10 olika kortlekar åt dig men du skulle förmodligen kunna få samma kort igen, för detta är inte färdigt ännu, det som korten sade sist. Jag kan ju berätta att jag gjort 3 st vägledningar (längre) till en och samma person, och samma kort (ca 10 st) kom upp alla tre gångerna….då du… 😉 då kan man ju börja fundera och även jag blev lite förvånad, men men – man kan ju inte styra över dte som är meningen eller? 😉 kram

  • Carina H says:

   Var uppmärksam på konflikter. Namnge en person med vilken du har en kraft konflikt och skriv ned en utförlig och detaljerad förklaring till grunden bakom utan att lägga skulden på någon. Bara beskriv dina egna problem i dne konflikten. Ditt mål: att bli medveten om att om du stannar i en konflikt så är det ditt eget val

 32. erica says:

  Jag har en önskan om att delta. Skulle vilja delta för att eventuellt få svar på varför jag fått så mycket kroppsliga problem med svårläkta sår och svårt att ha tillit till mitt egenvärde att lyckas med det som jag innerst inne önskar mest av allt.

  • Carina H says:

   Lotta Lidström: Att leva i nuet. Denna dagen, kämpa för att leva i nuet. Prata enbart om positiva saker i ditt liv, och undvik att dra upp det förflutna, speciellt negativa minnen eller situationer. Ditt mål: att uppleva hur svårt det är att leva i nuet, i det som faktiskt händer just nu. Läkande sker snabbt när du fokuserar på nuet

  • Carina H says:

   Monica Lindberg: Förbättra din fysiska hälsa. Tänk på HUR dus er dig själv som en fysisk person. Får du känslan av att du är stark eller svag? Brukar du ursäkta dig till varför du inte är aktiv i ditt läkande när du ser vad som behöver göras? Ditt mål: att ta tag ipositiva handlingar i ditt liv för att förbättra den fysiska hälsan

   • Monica Lindberg says:

    Tack Carina! Just detta bla. är något jag har funderat på ett tag. Och tack vare din hjälp blev jag mer peppad att försöka göra något åt min fysiska hälsa. Det är otroligt att du gör detta för så många utan att få något för det tycker jag. Ha det gott! Kram Monica

 33. Dorthe says:

  Ååhh det låter underbart. Jag har redan gillat och delat. Du har en helt fantastisk fin hemsida!

  Kram//Dorthe

  • Carina H says:

   Ulrika INgemarsson: Var uppmärksam på din kropp. Den här dagen, tänk på en sak som din kropp behöver som den inte behövde igår. Lyssna, observera, och var noga med att titta på dina fysiska känslor, dina känslomässiga käsnlor och din psykologiska stress i din kropp, och svara på en av dem medvetet och fullt ut. Ditt mål: att vara uppmärksam på din kropp i alla lägen

   • Ulrika Ingemarsson says:

    Oj,tack! Här går jag och tror att jag hanterar situationen så bra ( är mitt i en jobbig situation och position på arbetet just nu), men egentligen så stänger jag nog bara in det. Ska försöka komma till kärnan med vad du menar att se på de olika känslorna,förstår inte exakt hur du menar,men jag tar dem en och en som du skriver. <3

   • Carina H says:

    INger: Se Gud i allt. Försätt dig själv i en slowmotion och se på allt och alla genom en ögonlins som säger ”detta är heligt och talar till mig”. Hur förändrar detta din omgivning? Ditt mål: Att lära dig andligt att se Gud i allt

  • Carina H says:

   Natalie: Se skarpsinniga förändringar. Färg är kraft. Välj en färg som du normalt inte bär och introducera den till din garderob. Detta ändrar ditt energifält inklusive din självkänsla. Ditt mål: att upptäcka hur skaprsinniga förändrinagr ca förbättra eller försämra din bekvämlighet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.