fbpx

Feedback på mina tidigare vägledningar…..

M/  Tack så mycket för detta, helt otroligt att med så många människor som du lägger kort till och det stämmer till 100% på mig iallafall Tack så mycktet.. Kram”

I/ Tack snälla rara Carina för ditt svar. Jag måste säga att det var mitt i prick!!! Det var som om du kände mig lika mycket som en av mina bästa vänner… Kram och tack än en gång för detta. ”

A/ Tack jag både förstår men är ändå inte riktigt säker vad du menar, det är lustigt att du skriver hemmasituationen eftersom jag går hemma då jag är sjukpensionär och har det ganska svårt att ta mig ut emellanåt är skild sen tolv år har en 18 årig son som bor hos mig varannan vecka tack för svaret än en gång kram Lotta”

C/ Åh, tack så mycket! Kommer bara på ett ord just nu – klockrent!! Feedback är lika viktigt, och det du fick fram stämmer på pricken! Så, tack än en gång.”

C/ du är duktig och jag känner hopp inför framtiden nu. Tack igen finaste du”

I/ Tack snälla goa Carina för detta, precis vad jag själv har funderat över. Mitt i prick för min del… Tack för att du tar dig an oss vilsna själar ❤❤❤

E/ Å va du träffade rätt!! Allt du skrev stämmer… Kram till dig”

”L/ Tack så jätte mycket! Då är det precis vad min magkänsla sagt till mig hela tiden Jag känner ju att han öppnar sig mer och mer för varje gång vi ses och han vet ju vart han har mig utan att jag sagt något…Ha en jätte bra dag och tusen tack igen
Kramar”

L/  du har givit mig precis de svar jag behövde. Har fått tillbaka min tilltro o mod, livet ser ljusare ut. Fick bekräftelse via dig. Vet dock inte hundra hur jag ska förvalta det, men det känns hundra bättre. Har inte mått så bra på länge…..tusen tackar! Hoppas du går långt i livet, för sån precision kan man inte ha slumpmässigt. Hoppas på fortsatt kontakt, till o med möten i framtiden….kjamiz!

P/ ”Herregud..
Jag är så himla nöjd!
TUSEN TACK! Kunde nog koppla ihop allt tror jag!
Jätte tack !!!”

M/ Tack snälla du. Detta var verkligen jag

H / Tusen tack!!! Det var intressant att se vad du plockade upp…känner igen väldigt mycket. En del saker siar gott om framtiden , vilket känns förhoppningsfullt! Du är verkligen duktig att plocka saker som är relevanta!

 

 

4 tankar om “Feedback på mina tidigare vägledningar…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.