fbpx

Dagens änglakort

Godmorgon, ett dagens änglakort!

 

Bli fri från beroende

Det är dags att släppa beteenden som hindrar dig att nå det ditt hjärta längtar efter. Be ärkeängel Rafael att hjäpa dig med detta helande.
Detta kortet kommer till dig nu för att du redan vet: Det är dags att släppa beroende mönster eftersom de påverkar din hälsa, din lycka och ditt livssyfte. Änglarna ber dig vara helt ärlig mot dig själv och erkänna att dessa beroenden slösar bort din tid, stjäl din energi och ditt självförtroende och hindrar dig från att nå svaren på dina böner. Lyckligtvis finns änglarna här och stöttar dig genom varje steg när du låter begäret och andra beroendesymtom läka ut.
Det börjar med att du tar ett tydligt beslut om att släppa ditt beroende, eller dina beroenden.Väg för och emot med beroendemönstret. När du är redo att släppa det känslomässigt går du vidare till övningen nedan.
Hitta en tyst och lugn plats, där du får vara ostörd. Högt eller tyst säger du:

”Ärkeängel Rafael, kom till mig nu”
(Tänk på vad du skulle vilja släppa som t ex beteendemönster, beroenden m m)

”Ärkeängel Rafael, nu är jag redo att släppa det här tidigare beroendet till dig och Universum. Klipp av alla rötter, band och nät som binder detta beroende till mig och lyft upp det i ljuset, där det omvandlas och helas”

När Rafael har avlägsnat beroendet så fyller han dig med sitt smaragdgröna ljus för att nära dig, lindra och ge dig en känlsa av tillfredsställelse.

 

Namaste / Carina

En tanke om “Dagens änglakort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.