fbpx

Vill du ha ett änglakort draget för året 2015?

änglakort

Vill du ha ett Änglakort draget för det nya året?

 

Vill du veta vad som är viktigt för dig just nu, vad du behöver tänka på eller vill du ha ett råd inför det nya året av änglarna?
Jag drar ett änglakort för det nya året 2015, till 20 personer på söndag eftermiddag, 4 Januari.

Det enda du behöver göra för att eventuellt få ett Änglakort är att dela denna sidan till dina vänner och bekanta, så att så många som möjligt får chansen till ett änglakort såhär i början av det nya året 2015.

Carinas Tarotsida kan du hålla utkik efter flera änglakort för dagen, tävlingar och gratis änglakort framöver.

63 tankar om “Vill du ha ett änglakort draget för året 2015?

 1. Evelina says:

  Skulle gå genom eld och vatten för att veta att min underbara morfar har det bra där uppe <3 han är min skyddsängel det vet jag 🙂

  • Carina H says:

   Evelina: Änglarna säger att din morfar är numera med sin Tvillingsjäl, svaret på din fråga har att göra med ett kräleksförhållande som har en andlig grund, din morfar och hans tvillingsjäl har återförenast.

  • Carina H says:

   Eva: Änglarna säger att du är djupt klarseende, lita påd et dus er för ditt inre öga såväl som det du ser med dina fysiska ögon. Det dus er hjälper dig med helande, undervisning och vägledning.

 2. Jenny says:

  Ja tack mår inte bra och strul med Försäkringskassan samt lite aktiviteter i hemmet barn som verkligen inte lyssnar på mig längre.
  Jag är så orkeslös och trött sjukskriven för bla utmattningssyndrom och värk efter en bilolycka, påkörning bakifrån.

  • Carina H says:

   Jenny: Den här situationen har sin grund i ett av dina tdigare liv. Be oss Änglar att hjälpa dig att minnas, släppa, lära och läka från dina tidigare erfarenheter.

  • Carina H says:

   Annhelen: Änglarna vill att du uttrycker dig, din sanning och det på ett kärleksfullt sätt. Visualisera blå färg till ditt halschakra, som står för att kommunicera.

 3. Jeanette Mathisen says:

  Ja tack! Så gärna!! Allt är upp och nedvänt i mitt liv och jag hittar inte hem igen…Hittar inte mig själv…

 4. Ann-Louise says:

  Ja lyckades tyvärr inte dela :/ men önskar stor glädje till den som får läsa vad änglarna har att säga 🙂 och börjar du lyssna på vad dom säger hör du dom snart varje dag <3

  • Carina H says:

   Ann-Louise: Änglarna vill att du ska vara villig att förlåta, be änglarna att befria ditt sinne och din kropp från gammal smärta och byta ut dne mot frid.

 5. Birgitta says:

  Tack gärna..Jag blir så ledsen för min dotter, då hennes pappas nya kärlek är viktigare än henne..En liten 4-åring förstår inte sånt..Kan jag tänka annorlunda/påverka situationen till det bättre?

  • Carina H says:

   Birgitta: Änglarna vill att du tänker såhär: den gudomliga sanningen är att ni föräldrar älskar din dotter för evigt, efetr bästa förmåga. Änglarna hjälper dig och din dotter att läka smärta som har att göra med hennes pappa.

   • Birgitta says:

    Tack ♡…Jag fortsätter älska henne bortom ord..Sen får han göra det han anser är bäst..Tack än en gång..Ett ledset Mamma – hjärta. .

  • Carina H says:

   Annelie Andersson: Änglarna säger ”skydda dig själv” från hårda eller rädslobaserade energier genom att föreställa dig att du är innesluten i en bubbla av helande ljus.

  • Carina H says:

   Suzanne: Lägg märke till meddelanden som kommer i form av ljud, musik och ord både från yttre källor och inifrån. dessa budskap är verkligea svar på dina böner.

  • Carina H says:

   Anders: Ärkeängeln Mikael vill att du kapar banden och befriar dig själv från destruktiva mönster och tar bort gamla rädslobindningar som härrör från tidigare förhållanden.

 6. Anette Olsson says:

  Skulle väldigt gärna vilja få lite vägledning för det nya året så att det kan bli ett riktigt bra år. Skulle behöva det nu

 7. Charlotta Andersson says:

  Är i stort behov av hjälp med elaka andeväsen som inte försvinner. Har haft en person som rensade för något år sedan men det fungerade bara en stund. Härom natten slog den mig i ansiktet och har inte sovit så bra sedan detta hände. Mina barn ser dem också.
  Vet inte hur vi ska gå vidare men ber verkligen om din hjälp av hela mitt hjärta.
  Kramar från en ganska så trasig familj.
  Mvh: Charlotta

  • Carina H says:

   Charlotta Andersson: Änglarna ger dig först rådet att äta mer grönskaer, dess ager dig en livskraft och högfrekvent enbergi och höjer dessutom din andliga vibarationsfrekvens. Sedan vill Ärkeängle Mikael att du ska släppa taget om sådant som inte längre tjänar dig eller ditt syfte, och framför allt – använd bara positiva ord och tankar eftersom de snabbt tar form i verkligheten. be änglarna att rensa bort effekter av gammalt negativt tänkande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.