fbpx

Distanskurser på Spirituellt

Facebook är bra till mycket speciellt när det gäller att knyta nya kontakter. Det var just där jag kom i kontakt med Carina Hammarsten och hennes andliga arbete.

Bestämde mej snabbt, trots att jag aldrig trodde jag skulle lyckas att få fram något under kursen. Anmälde mej till distans kursen- Lär dej måla Ande porträtt.
Jag har ju alltid varit nyfiken på om jag någon gång kommer att kunna se personer från andra sidan. Eller ”bara” fortsätta att höra och känna av dem. Och målade det gjorde jag ju redan, fast då Andliga Porträtt, som är något helt annat för då arbetar man med levande personer. Här skulle jag nu sätta mej själv på prov och se om jag skulle klara av att teckna någon från andra sidan.

Det som gjorde att jag vågade prova var nog att kursen var/ är på distans, kändes tryggt, kravlöst och jag tyckte det var värt ett försök! Och det har jag verkligen inte ångrat.
Carina skickade ut ett bra kursmaterial som man kunde arbeta med i lugn och ro, i sin egen takt och man ingick i en sluten grupp på fb som man kunde dela tankar, funderingar och sina bilder i.
Det härliga med kursen var att det gick så lätt, med stöttning av Carina och övriga kursdeltagare.

Man följde Carinas instruktioner med förberedelser och sen tonade man in på andevärlden. Och då framträdde sakta men säkert bilder av personer på andra sidan som ville bli av tecknade och ibland berätta något. Vid något tillfälle bildades det till och med en liten kö från andra sidan.
Sen är jag långt ifrån duktig på att teckna ansiktet, det var svårt ibland men kursen öppnade upp för en bättre kontakt. Och för egen del klarade jag av något som jag aldrig trott jag skulle kunna göra.
Kan varmt rekommendera att gå distans kursen ”Lär dig teckna Ande Porträtt” ett bra sätt att testa sina gränser och färdigheter, öppnar upp en kanal till andevärlden. Carina Hammarsten är en omtänksam, kunnig kursledare som månar om deltagarna, stöttar, tipsar och hjälper till hela vägen.

Annica Röhs
Annica Röhs

I ljus och kärlek/
Annica Röhs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.