fbpx

Gästbloggare Annica Röhs

Jag heter Annica Röhs, bor 1, 5 mil öster om Karlstad. Ute på landet, nära till skogar och sjöar och gästbloggar på Spirituellt

Jag började utforska andligheten under New Age eran i början på 90-talet. Och insåg att jag har en stark andlig kontakt och om jag bara vågade lita på min intuition kunde jag faktiskt hjälpa andra människor. Vilken glädje! Och en massa tvivel och osäkerhet oxå

Jag utbildade mej till diplomerad Reiki Master och började arbeta med tarot, där jag är självlärd. Haft otroligt bra stöd hela tiden av andra kollegor inom andlighet, som peppat och stöttat. Vilket jag behövde då jag är en försiktig, mjuk och lite blyg person. Men med min starka intuition och deras hjälp utvecklades jag ganska fort inom tarot. Och det är det verktyg som än idag följer mej. Att jag utbildade mej hela vägen till Reiki Master var inte för att jag skulle kunna hålla kurser, utan för att få en helhet.
Jag använder min andekontakt även då jag arbetar som konstnär. Målar ofta intuitivt med mina guider eller någon målarmästare som sällskap Andlighet är så mycket!

Men för mej betyder det Kärlek. Kärlek till allt levande. Glädje att kunna hjälpa andra. Lycka över att känna att någon alltid ser efter mej och finns vid min sida.
Nu är det tyvärr inte så alla ser på andlighet. Det förstod jag då jag arbetade inom svenska kyrkan.
Fick då skarpa tillsägelser av kantorn i församlingen- att det jag höll på med var farligt, mörkt och styrt från Satan.

Jag valde då att sluta mitt arbete inom kyrkan, deras trångsynthet fick inte hindra mej från att utföra ljusarbetet. Det har nu passerat ett antal år och även kyrkan har blivit mer öppen för annan andlighet än ren gudstro. Och varför skulle det ena utesluta det andra.

Annica Röhs
Annica Röhs

I ljus och kärlek/
Annica Röhs

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.