fbpx

En fantastisk födelsedagspresent

Jag blev alldeles varm inombords

Min födelsedag, 26 Juli 2018, firade jag nere i England på Arthur Findlay College.

Jag blev gratulerad på frukosten av min vän Anki med en underbar Månsten och efter det fick jag fick ett underbart vackert gratulationskort av en kurskamrat, Gabriele, som dessutom hade skrivit ett litet budskap som jag blev väldigt glad över.

Jag tog mig sedan bort till butiken på Arthur Findlay för att kika lite på stenar och smycken, när jag ändå var här. Kanske hade de någon sten som jag inte redan har. I butiken hittade jag en underbar sten, det var en Pyrit, hjärtformad som glänste så otroligt vackert i butikens spotlight. Den fastnade jag för direkt och den köpte jag också.

Jag gick sedan ut ur butiken för att fylla på lite vatten i min vattenflaska. På skolan fanns det nämligen bara en kran att dricka vatten ur för att inte riskera att bli dålig i magen.Och jag fyllde min till bredden, för det var väldigt varmt och jag behövde dricka mycket vatten i värmen för att orka med healing övningarna under dagen. När jag sedan gick tillbaka till butiken för att möta upp min vän Anki, som stod kvar i butiken och kikade på allt fantastiskt och vackert, så ropar helt plötsligt butiksbiträdet på mig och frågar glatt ”glömde du en tand här på disken när du betalade”? och jag svarade ”nej, inte vad jag vet…jag har alla mina tänder kvar” och alla i butiken började skratta. Då fortsatte butiksbiträdet och sade ”jag tror den var till dig som en gåva, en liten barntand är det” och så sträckte hon fram den till mig, hon hade tejpat fast den lilla tanden på ett kvitto, där det fanns siffrorna 26/72018 med. Jag tittade på tanden och tänkte ”hur kunde den hamna på disken?” och då svarade butiksbiträdet (som om hon hört vad jag tänkte) och förklarade ”den måste vara en gåva från den andra sidan, för disken var tom när du kom och hade betalat, men när du gick så låg tanden där”.
Jag funderade länge på tanden den kvällen och tänkte att jag förlorade ett barn i 19 års ålder, som var 5 1/2 månad i magen och efter detta har jag fått det till mig att han finns med mig på min väg genom livet och att han finns på ett fotografi, där han är en guldfärgad orb på min hals och att ”allt han rör vid på den andra sidan blir till guld”. Mitt Pyrithjärta var ju guldskimrande och det kan ju vara han som vill säga ”grattis på födelsedagen”.

Dagen efter gick jag tillbaka till butiken och hämtade tanden och så fort att jag fick den i min hand, så blev jag alldeles varm inombords. det var en fantastisk födelsedagspresent från en pojk, som mina båda pojkar skulle haft mycket glädje

tillsammans med idag. Det värmde mitt hjärta att veta att han finns där, med mig och med mina båda pojkar (hans småbröder) genom livet……..

En tanke om “En fantastisk födelsedagspresent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.